Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ][CS] - NEED Demoz'

495 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.06.2010. u 17:53

Dobar dan gameri ..

- Prvo da kazeem, mozda sam bio tamo rekao da je zabranjeno dizati ovakve teme, ali nakon citiranja nekog membera, kad mi je rekao da ne valja taj prijedlog, da ne bi neki memberi mogli nabavavljati demoe .

Ovdje mozete upload svoje demoe i mogu svi memberi koji ucestvuju @ takmicenju uzet ove demoe .

Sta treba ? :
Demo "pov" ili "hltv";
Vrijeme frag scene ;
nick .

- Demoii ce svi skinuti biti i stavljeni movie, sve zavisi od vas kakvi su fragovi .

U glavnom najvise se u moviu traze SICK FRAGOVI [ ludi fragovi ] 5HS, 4HS, 5killz il' slicno .

Znaci, uploadujete ovdje demo i svi memberi koji ucestvuju mogu skinut' taj demo koji zele i staviti movie, ukljucujuci i mene .

ZNACI : Ovu temu sam digao kako ne bi ostali memberi dizali teme i trazili demoe. Ovdje ce moci naci sve demoe, naravno uz pomoc vas .

TY !
Neće. Sticky je. Browsaj site preko forum-a. =)

Ne možeš od njega tražiti da napravi demo sekciju. Momak se trudi koliko može. =)
manne
ctrlnet vs. Stureplan-MiGhtY
4kill AWP
time: 28:21
video fraga:www.fragbite.se/?fileID=3780
demo link:http://www.readmore.de/index.php?cont=demos&id=27534

bit ce edit, tj. stavit cu jos demo-a kasnije kad se vratim s treninga :)

Post dobio aplauz od miire

Miree ja sam prije nego sto sam digo temu, razmisljo da ti kazem da uradis isto ovako ! Da ne bi svako dizo temu i molio druge da posalje demoe nego vako stave i pokazu sta znaju.
Nick: b.PIKASTLy
Vrjeme: 24:42-24:56:45
Opis: -4,nuke,4 hs with famas and usp 9 sec
POV DEMO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.