Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

In memory of Antonio "cyx" Daniloski

760 pregleda · 38 odgovora · otvorena 30.07.2010. u 22:12

< Nakon smrti poznatog igraca Antonio "cyx" Daniloski, na svim stranicama ste mogli vidjet' kako pisu vijesti o njemu i tom nesretnom dogadjaju. Neki prave ko male movie o njemu, pa sam i ja odlucio neki movie o njemu napraviti . Nista posebno, nego jer mi je stvarno momka zao, pa eto zbog toga sam i ja napravio ovaj mali movie.

Nista nema pretjerano, ubacio njegovih slika, klipova sa turnira, jedan ace sa matcha i jednu pjesmu . Radio oko 2 i nesto sata. Dok sam nasao klipove, slike, pjesmu koja odgovara. Movie se rendao oko 35, 40 minuta - 1280 X 720; 78MB

Za bolju kvalitetu, gledajte u HD .

LINK OD KLIPA : In memory of Antonio "cyx" Daniloski

- Ostalo o smrti ovog igraca mozete procitati u infu tacnije ispod movia .

Rest In Peace Antonio "cyx" Daniloski (F)

miire @ HQ-movies.org
prezalosno ...

rip cyx
Nek počiva u miru!

Odličan video , dobro odabrana pjesma !

Mire svaka čast!

Jos jednom RIP!
Bravo Mirnese,bogami zavidim ti.
Rest in Peace CYX (F)
btw : in memory ti pise skupa na pocetku,al' ok .
caspitow0w je napisao/la:
Bravo Mirnese,bogami zavidim ti.
Rest in Peace CYX (F)
btw : in memory ti pise skupa na pocetku,al' ok .
Mozda sam previshe spoio, jer nisam ja u jednom redu sve pisao. Ne znam bas kako da ti objasnim, ali uglavnom, radio sam za svaku rijec ono ko novi tekst i pravio rezolucije za svaki tekst da bi ono bilo uz pjesmu. Kad se cuje ono od klavira dodje novi tekst tj. nova recenica. Pa sam malo tu manje odvojio in memory .

To nisam primjetio, ali iskreno to nije ni vazno.
Dobro je da jos ima svjeta koji ce za tudji zivot odvojiti po 2-3h Posla.

Jako mi je zao zbog ovoga, gledao sam par matcheva sa njim gdje je igrao. Fin igrac bio. Iz priloga na videu se vidi da je rega neki lik, da nije podignut i sl, osmjeh je tu itd..

Zao mi je stvarno, ali.. Bog daje, bog i uzima.

Bilo bi pametno da se sljedeci turnir, recimo ovaj u Brckom odigra u njegovo ime. Da bude cxy In Memoriam

I slike staviti na hltv, da vide da nasa scena jos uvjek prati svijet i da nije mrtva.
Steta samo ovog osmijeha, da ne govorim za dalje Jbg, zivot je nepredvidljiv.. Fina gesta od tebe, respect Kada neko ode na onaj svijet, nije ni vazno kako mu odati pocast, vec je vazno to uraditi, zato necu nesto posebno komentarisati filmic..
RIP cyx
R.I.P žao mi je momka pravo, svaka čast i tebi miire na movieu.
R.I.P Antonio "cyx" Daniloski
svaka cast miire za ovaj movie
jos jednom
R.I.P Antonio "cyx" Daniloski (F)
Bravo miire svaka cast da si se sjetio i jos jednom R.I.P. Antonio "CYX" Daniloski
miire je napisao/la:
Mozda sam previshe spoio, jer nisam ja u jednom redu sve pisao. Ne znam bas kako da ti objasnim, ali uglavnom, radio sam za svaku rijec ono ko novi tekst i pravio rezolucije za svaki tekst da bi ono bilo uz pjesmu. Kad se cuje ono od klavira dodje novi tekst tj. nova recenica. Pa sam malo tu manje odvojio in memory .

To nisam primjetio, ali iskreno to nije ni vazno.
Ma i ja kazem sta ce bit' vazno , da si napiso sve skupa to je totalno nevazno.
Vazna je memorija na njega, na ovakvog vrhunskog cs igrača i što si se baš ti potrudio i napravio nešto ovakvo.
Rest in Peace (F)

Movie prejak.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.