Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Serveri

752 pregleda · 34 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 23:22

Pozdrav, obavještavam Vas da će u toku sljedeće sedmice doći do promjene Gamers.ba Servera tj. njihovih IP adresa.
GameHosting.ba prelazi na m:tel link tj. Telekom Srbija i bit' će ping kao na premium serverima lociranim u Srbiji, tj. kao na starom Gamersu. Također je dogovorena i redirekcija sa Jeger Bar-om tako da će se server napuniti odmah nakon samog dizanja.
Stari administratori sa Public-a će biti obrisani, a sa CW-a ostaju isti.
Na novom serveru će biti napravljena i statistika za server sa gametracker skriptom, domaćim gametrackerom tj. sa .ba ekstenzijom koji se uskoro otvara (postavit' ću screenshootove naknadno).

Ispred Gamers.ba Administracije, Faris.
Od sada krećemo uzlaznom putanjom, ako nešto bude trebalo, slobodno reci, tu sam za pomoći.
Ma to je super gazzel,, eno mi kupismo sa tuzle ali nista, niko ne ulazi ....
Ja maloprije ušao, nikoga nema Al ovo će valjat ocm'

<3 CS, g4zonja ima da bidne ono pravo
Sta bravo ,pa koliko puta se ova jedna te ista stvar radi oko ovog servera ?
1337 puta al' ipak je to gba server .
sve je to super
ali zasto ce vam serveri jos
dodatna obaveza
vako imate dobar sajt , mogli bi ga pokvarit ...
jer i prije je bilo dosta otvaranih tema
kao naprimjer :

"je*** vam m**** dobio sam ban na serveru , necu vise nikad doci na ovaj sajt"

i slicnih a i jos gorih otvaranih tema je bilo

ipak sretno
jazzone je napisao/la:
sve je to super
ali zasto ce vam serveri jos
dodatna obaveza
vako imate dobar sajt , mogli bi ga pokvarit ...
jer i prije je bilo dosta otvaranih tema
kao naprimjer :

"je*** vam m**** dobio sam ban na serveru , necu vise nikad doci na ovaj sajt"

i slicnih a i jos gorih otvaranih tema je bilo

ipak sretno
Ne slažem se sa tobom. Mi kao jedan od jačih sajtova u Bosni i Hercegovini mislim da smo "obavezni" da imamo server Gamers.ba Public ( nebitno koji mod ili gg,dm svejedno )
Ado je napisao/la:
Ne slažem se sa tobom. Mi kao jedan od jačih sajtova u Bosni i Hercegovini mislim da smo "obavezni" da imamo server Gamers.ba Public ( nebitno koji mod ili gg,dm svejedno )
dobro je to sto ce biti server
ali onda treba nac dobru administraciju i da nebude kao prije (ono dok je dobar bio g.ba pub) da svatko otvara teme , da psuje i svasta ...a i sam znas da je toga bilo
tome nije lako stat na kraj
jazzone je napisao/la:
dobro je to sto ce biti server
ali onda treba nac dobru administraciju i da nebude kao prije (ono dok je dobar bio g.ba pub) da svatko otvara teme , da psuje i svasta ...a i sam znas da je toga bilo
tome nije lako stat na kraj
Naravno da nije :/ Ima svako raznih debila koji imaju 12 godina i znaju dići temu i psovati svima zato što ga je neko banovao. Administracija će biti fino izabrana a ne kao prije
~ Hvala bogu , sada nece biti problema tokom mixeva barem se tako nadam
~ GJ gazzele :$
elitewow je napisao/la:
Svi sad govorite super kad je reko da će bit redirekcija i da će se server tako sam od sebe napunit. A niste se udostojili da uđete na server ranije bez redirekcije i pokušate ga napunit, pih ! Daboga gamers.ba narednih 10 godina bio stalno full da ne možeš uć nikako osim ako nemaš slot, a nijedan od vas nikad ne dobio admina, jer ga niste zaslužili.

Btw: Čestitke na trudu Farise.

@GOOgi: Normala da ću ti ja reć, nisi nikad ušo na server kad nas je 5/26 bilo, možda jednom, a sad kad će bit stalno full nešto pričaš. Reci fino, čestitke na trudu, nisam ranije ulazio na serv. pa neću ni sad i ćao. A ne kad je prazan, nema me, a kad je pun eto me da admina dobijem :S
Da, dok smo ja i elitewow, maybe, elow i jos 2-3 admina igrali, vi ste se zezali, a sada tu nešto pričate.

Sorry sto odgovaram na staru temu!
eto i na kraju se sve svodi na slican link na kojem sto kod KGB imali servere koji su fantasticno radili pa gazel sve sjebo :)

aj srecno sa ovim ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.