Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bihnet vs logosoft

190 pregleda · 10 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 15:46

ovak..imam bihnet adsl 8gb i stalno prelazim limit zato sto mi je to premalo + ingame ping mi je svaki drugi dan uzasan oko 140
mislio sam da predjem na logosoft xDSL beta paket...e sad samo da vidim sta ostali misle o logosoftu... da li je brzina stabilna,kakav je ping (narocito njemacki srvi posto cb igram obicno na njemacim srvima,cod4...) da li konekcija cesto puca i takve stvari posto su mi se neki prijatelji zalili da se nemogu konektovat kad grmi,pada kisa i tako to...pls help and don't ban me =)
Bolji , jeftiniji .
Dajem glas logosoftu.
Zašto

Koristim xDSL skoro godinu dana, samo mi je jednom pukla konekcija zbog nekih smetnji bla bla.Konekcija je stabilna brzina je maximalna skidao sa njihovog FTP-a, ali opet brzina zavisi sa kojeg servera skidaš i gdje je taj server smješten, ili ako skidaš sa torrenta brzina zavisi od izvora(seeda).U svakom slučju beta paket je bolji od 8G i od svakog mogučeg BHT paketa.

Konekcija nezavisi od vremena(nije kao kod global-a), sa tim ja nisam imao problema, isto tako iz lol-a su mi rekli da vremenske nepogode neutiču na konekciju.

EDIT:Ako imaš neka dodatna pitanja javi se na PM.
Logosoft, bas sam danas dobio bezicni logosoft . Imao sam adsl 8 gb cs lag mi bio 100 a sad imam lol i lag mi 30,40 , 45 ,
Dajem glas Logosoftu .
Uzmi Logosoft xDSL bez imalo razmisljanja, brzina je bolja, + flat rate 30km. Konekcija nikada ne puca, to sto su ti ti drugovi rekli je nigdje veze. Moj drug ima xdsl i nikada nije imao nikakvih problema. Tako da xdsl
Logosoft xDSL ftw. Koristim ga vise od god dana
BIHnet ;)
20 GB i uživaj
BihNET ima popularnost medju ljudima al ponekad i oni pretjeraju. Desi se kvar nisu u stanju popraviti 5 dana. Meni na paketu 20 gb brzina download 40 kbps bilo gdje da skidam.

Znači čekam samo da završe kopanje na Alipašinom i odmah uzimam Logosoft HD Televiziju + gama paket interneta.

/p00z
LOGOSOFT-U dajem glas jer je stvarno bolji net ! 8-)

Zašto ?

Jaran mi ima ADSL i sad mu svaki mjesec dodze vise interneta po 50 ili 60 km.ADSL je prije bio najbolji sada nista posebno.

8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.