Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL PROBLEM PING !

90 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.08.2010. u 14:39

Dobar dan svima e ovako imam jedno i pitanje.

- Dali se vama koji ima adsl desava da vam laga na kgb serverima jedno vrijeme onda opet bude normalan ping i onda opet laga. Meni se ovo pocelo desavati ima jedno 15 dana ping mi bude po 110 - 80 i onda nakon izvjesnog vremena opet se vrati normala 20-30 i onda opet tako i tako vise puta na dan laga na svim serverima osim na bihnetu i ostalim serverima koji su hostani od strane Bosnia Hostinga jer je to bihnetov hosting.
- Da vidim dali je ovo samo meni da ih zovnem ili ima jos par korisnika kojima se ovo desava, s gneta sam presao na adsl zbog pinga sad treba i adsl da je zajebava

- UNAPRIJED HVALA !!
Ma adsl poludio bgm
Meni danas konekcija pucala 1337 puta svako pola sata skoro.
A i laga ko ludo 100ja na svakom serveru...valjda nesto rade
Fragnatic je napisao/la:
Ma adsl poludio bgm
Meni danas konekcija pucala 1337 puta svako pola sata skoro.
A i laga ko ludo 100ja na svakom serveru...valjda nesto rade
Ima da predjem na sopstvenu konekciju majkemi.
Skinem gume s bicikla stavim biciklo na akumulator vrtim pedale najbrze sto mogu pravim sebi konekciju i igram ima ping da mi bude 10 ocami !
Ma umro ADSL i meni se isto dešava ...
wtf, ja nemam nikakvih problema sa adslom.
Konekcija mi nikada nije pukla. Ne znam kako vama.
Ping mi je 30 na KGB serverima, pa cak i na njemackim serverima mi je ping 30/40 max, takodjer na UK serveru ping 60 sto je sasvim normalno za UK.

FrixioNz je napisao/la:
Ima da predjem na sopstvenu konekciju majkemi.
Skinem gume s bicikla stavim biciklo na akumulator vrtim pedale najbrze sto mogu pravim sebi konekciju i igram ima ping da mi bude 10 ocami !
HAHAHA ma zaposli nekog nek' vrti ha ya ...
I mene Adsl j**e,frixon jarane, isti smo .
Udjem na server ping 150 ,je*emti ADSL !
nemam nikakvih problema bgm,ping mi 80-100 u COD6 kad je normalan host
Bio 2g. na HS-u, svakih 10min pucala konekcija, malo se opametih i uzmem ADSL 15GB.

Tup, za nekoliko mjeseci ljudi povecaju svima limit na 20GB, ping je extra, stranica otvara extremno..
eldeeN je napisao/la:
Bio 2g. na HS-u, svakih 10min pucala konekcija, malo se opametih i uzmem ADSL 15GB.

Tup, za nekoliko mjeseci ljudi povecaju svima limit na 20GB, ping je extra, stranica otvara extremno..
I ja sam isto uradio,tamo negdje se u Februaru prebacio na 15 g,dok sam prije na paketu 3g imao ping na g.ba serveru 100,kad sam se prebacio smanjio se za pola

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.