Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl Problem

99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.09.2010. u 17:24

imate li vi problem sa ovim adsl-om
u mene je onaj od 8GB, i nije uredu

brzina downloada bi trebala biti oko 200kb, a sad nista
igram malo cs laga samo tako
Si procito obavjestenja na bih - netovoj str??
AJdE je napisao/la:
Si procito obavjestenja na bih - netovoj str??
sta da vidim, kod ostalih normalna brzina a kod mene 90-100 kbs, i jos nesto, sad mi nece ni free zona, damn
Meni se popravio lag na 30/20, a download i upload ......

nothing3 je napisao/la:
sta da vidim, kod ostalih normalna brzina a kod mene 90-100 kbs, i jos nesto, sad mi nece ni free zona, damn
ti ostali mozda nisu iz istog mjesta/grada/kantona kao ti.. adsl nekad zna praviti probleme samo u odredjenom mjestu/gradu/kantonu .. tkd. bi ti preporucio da ipak pogledas, ako ne bude do njih, promjeni password konekcije, rr konekciju, ako imas 2 ili vise umrezenih racunara pogledaj je li ima aktivnih downloada na drugim racunarima ili update-a ..
NIGHTY1z je napisao/la:
ti ostali mozda nisu iz istog mjesta/grada/kantona kao ti.. adsl nekad zna praviti probleme samo u odredjenom mjestu/gradu/kantonu .. tkd. bi ti preporucio da ipak pogledas, ako ne bude do njih, promjeni password konekcije, rr konekciju, ako imas 2 ili vise umrezenih racunara pogledaj je li ima aktivnih downloada na drugim racunarima ili update-a ..
ne vjerujem, najavili su da ce biti smetnji ali ne u mome kantonu/gradu, ovo mi je cudno, nisam bio na netu citavih mjesec dana i ovo ugledah
Kod mene je sve normalno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.