Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cudno desavanje tokom igre u CS-u

185 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.09.2010. u 12:27

Jutro raja , kako vi inace ? :$

E ovako , pun sam problema ovih dana nekako. Cudno mi je sve ovo u zadnji par dana , prvo mi ping skocio , pa se pojavi choke i loss , nebitno na kojem srv igram. Sad se ping pomalo vratio , al choke i loss opet ostali.

A brzina neta je extra , doduse mojaTV je net , 1mbps download , upload 400kbps.

Do neki dan mi je sve bilo drama , dali moze bit neki virus , neki resurs da previse vuce konekciju pa da mi se to desava , ili cfg da se nie nesto pobrkao i takvo sto.

Ako moze ko dati neku ideju da pokusam rijesit ovaj svoj problem.

Hvala puno <3
Skeniraj računar, reinstaliraj cs il samo obriši config.cfg i userconfig.cfg

Mada vjerujem da ti je nešto do konekcije, ne može to valjat' čim je u Bosni...
AZA je napisao/la:
Skeniraj računar, reinstaliraj cs il samo obriši config.cfg i userconfig.cfg

Mada vjerujem da ti je nešto do konekcije, ne može to valjat' čim je u Bosni... :-X
Imam AVIRU i Avast. Ne pokazuje da ima virusa ,redovan updejt , sve to.

Sta mislis mozel biti do CS-a ?.
moRA je napisao/la:
Imam AVIRU i Avast. Ne pokazuje da ima virusa ,redovan updejt , sve to.

Sta mislis mozel biti do CS-a ?.
brate tebi bi najbolje bilo da format komp rjesis se svega i gotovo i kad ga format instal sebi NOD32 antivirus i rjesio si problem sa virusima zadugo ;)
Pa dobro jarane koja tebi budala rece da koristis dva antivirusa, skini sebi normalan antivirus poput Nortona, Nod32 ili Kaspersky a ne ta sranja...
Do configa je 100%, kad si usao na neki server podesio ti je da igras na boljim podesavanjima, pa imas choke i loss, tako je i meni bilo kad sam skidao config od fnatica... samo config obrisi i udji u igru
meni se lag pocevavo bio prije nekoliko dana..

i iskljucim i ukljucim kabal sto ide u PC, i iskljucis modem pa opet ukljucis... i poslje toga probaj vidi jel ti laga i jel ti se choke vratio..

GL
nediim je napisao/la:
meni se lag pocevavo bio prije nekoliko dana..

i iskljucim i ukljucim kabal sto ide u PC, i iskljucis modem pa opet ukljucis... i poslje toga probaj vidi jel ti laga i jel ti se choke vratio..

GL :-*
Hvala drug , bas cu evo pokusat sada.
I meni se slične stvari dešavaju u zadnje vrijeme. Rade ovih dana nešto sa ADSL-om i MojaTV neke kablove, itd..

Mislim da je to do neta, najbolje bi bilo da nazoveš svog provajdera i riješiš problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.