Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7 Lag

59 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.09.2010. u 21:32

Ping mi skoci na 999 u cod4,dok sam imao xp sve je bilo u redu neznam do cega je ??
pa svaki driver koji utice na rad..prvenstveno graficka,modem,...jesi li to instalirao?
salih_dela je napisao/la:
driveri?
kakve veze driveri imaju sa igricom ? Sa konekcijom ? Njemu ako radi net nije do drivera od mrezne ili nesto, nego je do Win 7..

@ Topic :Slusaj, imao isti problem sa CS-om, igram fino sve, i onda mi zakuca fps na 500, ponekad 600 i samo dobijem kick na serverima.. Naime, procitao sam na netu, da ima nekih piratskih verzija Win 7 koje imaju problema sa tim, povuku cijelu konekciju i onda pingaju i google i sve, sve zastopa... Jednostavno nije do tebe nego je Win 7 cijeli zeznut.. Jedino rijesenje da se vratis na XP ili da nadjes neki Win 7 od nekoga kod koga znas da radi sve fino..
kad vec imas win 7 uzmi licenciranu jer je ova obicna spora i nemoj te sad neke komentare cuj licencirana ovo ono kad svi znamo da je win 7 sranje al bas sranje ako nije licencirana ja imam obicnu win 7 i spora je dok moj drug ima licenciranu i ja bih sve dao da je imam i ja moja preporuka vrati se na xp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.