Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL - Nisam dobio odredjenu brzinu

175 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 09:41

Zovnem ja trazim fino da mi paket poveca oni da gospodine povecana vam brzina sutra ce doci nubina da potpisete ugovor blablabla,dosao je on prije po sata ja potpis'O i kaze on pustena brzina a ono isto sranje a nije ni drugacije pakovanje...
Ja sam imao 768/256 net sad imam 1152/256 tj trebao bi

A speedtest

Pomoz'te il ce ih moj babo poklat,nea im spasa a Mutifa ce plakat
Mozda to je do lan karte, tako je i meni bilo.
jaro jes ti lud pravo , zovi njih nemoj nas handrkat
Mozda da sacekas 1.08. ?
Valjda pocetkom iduceg mjeseca oni ti stave brzinu koju si trazio
Babu posalji i kraj ,)
Isto sranje i kod mene,prije 15-20 dana,sam otisao i prebacio sa 1024 na 2048.i ja je pitam ocel krajem mjeseca ili odma,ona kaze sad odma ili sutra.i lijepo nakon sedmicu,ode babo i mater im j**e,kaze ona nije do nas do banjaluke je(oni glavni valjd').zvao sam i banjaluku,glupi izgovori i et..+sto bi trebali da mi prebace na 4portni modem ali nema ih god dana.oni iz banjaluke mi rekose juce da nazovem mtel da imaju nove modeme :@:@
Ma najvjerovatnije ce ti bit taj paket sutra pusten tj 01.08. jer se tada resetuje i racun i paket i brzina itd. Btw nije ti SpeedTest.net pouzdan, probaj downloadovat neki fajl pa pogledaj transfer.
Samo izvadis adapter od modema iz struje na 5 sekundi i ponovo ukljucis da ti se updatuje sve.
a jeste glupi...pa ako je tražio da mu povećaju brzinu...ti momci iz mtela,bhtelekoma,eroneta čiji god....će doći da mu namontiraju taj router od te brzine....:S nemože bit veća brzina na tom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.