Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zeljo FTW

699 pregleda · 27 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 21:17

Prije svega zelio big da pozdravim sve navijace Zeljeznicara (ciji nogometasi hodati ne znaju) i predsjednika Hapoel Tel Aviva kojeg sam zamolio da svojim igracima kaze da ne smiju zabiti vise od 4 golda ali eto ocigledno me nije poslusao.

Kako je utakmica u toku i Hapoel Tel Aviv vodi sa 5-0 zanima me sta vi mislite moze li se "nas" najbolji nogometni klub vratiti u ovu utakmicu( ) jer ipak je to prvak BiH koja je inace svjetska sila sto se tice nogometa.

Ja inace ne pratim ovu nasu silu od lige pa se bas ne razumijem u kvalitet nasih klubova pa tako i Zeljeznicara koji je kako cujem prvak Bosne i Hercegovine pa je poslan da brani nas ugled i cast u svjetskom nogometu ali eto nije bas uspio .

Toliko od mene zelim nasim momcima da se sto manje osramote mada je iako tek pocelo drugo poluvrijeme vec 5 golova razlike i iako izgledaju smijesno na terenu .

Zeljo ♥

P.S. Nemojte me banovati (naravno pozdravi i nasj dragoj administraciji , njih ne smijemo nikako zaboraviti)
Ja imam vremena za sve. Zasto ne bih editovao neki movie ili bio @Gamers.ba dok imam pauzu na treningu . Za tvoju informaciju, trenutno imam pauzu 20 dana , i naravno da cu biti samo ujutro i navecher na kompjuteru . Cijeli dan provodim naravno igrat' fudbal ili trcati oko Dobrinje :)

3000 postova imam jer sam 2 godine ovdje, nisam 2 mjeseca. Movie se ne edituje 10 sati, nego po 2 sata, jer podijelis sebi svaki dan radnje koje imash .
miire je napisao/la:
Ja imam vremena za sve. Zasto ne bih editovao neki movie ili bio @Gamers.ba dok imam pauzu na treningu . Za tvoju informaciju, trenutno imam pauzu 20 dana , i naravno da cu biti samo ujutro i navecher na kompjuteru . Cijeli dan provodim naravno igrat' fudbal ili trcati oko Dobrinje :)

3000 postova imam jer sam 2 godine ovdje, nisam 2 mjeseca. Movie se ne edituje 10 sati, nego po 2 sata, jer podijelis sebi svaki dan radnje koje imash .
U redu , ti imaš vremena za sve.
Ali nešto gledam jednog dečka iz moje ulice koji trenira u Zrinjskom i 94 je godište i prilično sam dobar sa njim ..
To je pravi nogometaš koji se može pohvaliti da prati i voli nogomet , on svako jutro ide na trening , svaki sport on prati , svaki dan lopta među nogama i hajmo na igralište , nikad nije ni pomislio na alkohol , cigare ili nedaj Bože drogu , a na kompjuter jednostavno ne stigne.
Tako i ja , nemogu zamislit sjedenje za kompjuterom i uživanje u pravom životu.
Strana zastava, to brate , to pocni provocirat' po Gamers - u, i pitas kasnije zasto ti neko psuje, zasto te neko vrijedja ?

Razlog : Citiras me i kazes : "Cim vidim da imas stranu zastavu, za mene si ti nitko i nista." Jel' te bolan stid ? Vidi igram CS -a i u klanu sam sa 5 Hrvata, jedini sam ja bosanac i zasto mi oni nesto tako nisu rekli ? Zasto morate biti tolika djeca i tako pricati ? Zasto trazite samo da se svadjate ? -.- "

Dijete .
miire je napisao/la:
Strana zastava, to brate , to pocni provocirat' po Gamers - u, i pitas kasnije zasto ti neko psuje, zasto te neko vrijedja ?

Razlog : Citiras me i kazes : "Cim vidim da imas stranu zastavu, za mene si ti nitko i nista." Jel' te bolan stid ? Vidi igram CS -a i u klanu sam sa 5 Hrvata, jedini sam ja bosanac i zasto mi oni nesto tako nisu rekli ? Zasto morate biti tolika djeca i tako pricati ? Zasto trazite samo da se svadjate ? -.- "

Dijete .
nadam se da je mislio na zastavu Spanije, a ne BiH ;)
Kratko i jasno:

Ne serite
Mi smo barem dovde dogurali.
Svaki navijac koji se raduje porazu Zelje se raduje jer njegov klub nema uspjeha, pa morate gledati Zelju na TV-u.. Znaci kako god, opet je Zeljo najjaci u drzavi, a rezultat je samo odraz nase jadne lige..

Ovi ba Izraelci brzi, jaki, spremni fizicki, ljudi lete.. Ipak su u Evropa ligi zavrsili grupnu fazu na prvom mjestu..

Ovi wanna be pitari od tlinest godina, pijte mlijeko i gledajte Zelju kako igra
Mi blamaza ? Finalisti kupa BiH, Prvaci BiH, najbolji igrac lige Samir Bekric, Zeljo titule:6 sarajevo:4 I ko je ovde mali ? 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0) Nek se sjete ovog datuma. Pozdrav komsijama od VELIKANA , hvala , ćao,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.