Prije svega zelio big da pozdravim sve navijace Zeljeznicara (ciji nogometasi hodati ne znaju) i predsjednika Hapoel Tel Aviva kojeg sam zamolio da svojim igracima kaze da ne smiju zabiti vise od 4 golda ali eto ocigledno me nije poslusao. 

Kako je utakmica u toku i Hapoel Tel Aviv vodi sa 5-0 zanima me sta vi mislite moze li se "nas" najbolji nogometni klub vratiti u ovu utakmicu(
) jer ipak je to prvak BiH koja je inace svjetska sila sto se tice nogometa.
Ja inace ne pratim ovu nasu silu od lige pa se bas ne razumijem u kvalitet nasih klubova pa tako i Zeljeznicara koji je kako cujem prvak Bosne i Hercegovine pa je poslan da brani nas ugled i cast u svjetskom nogometu ali eto nije bas uspio
.
Toliko od mene zelim nasim momcima da se sto manje osramote mada je iako tek pocelo drugo poluvrijeme vec 5 golova razlike i iako izgledaju smijesno na terenu .
Zeljo ♥
P.S. Nemojte me banovati (naravno pozdravi i nasj dragoj administraciji , njih ne smijemo nikako zaboraviti)

Kako je utakmica u toku i Hapoel Tel Aviv vodi sa 5-0 zanima me sta vi mislite moze li se "nas" najbolji nogometni klub vratiti u ovu utakmicu(

) jer ipak je to prvak BiH koja je inace svjetska sila sto se tice nogometa.Ja inace ne pratim ovu nasu silu od lige pa se bas ne razumijem u kvalitet nasih klubova pa tako i Zeljeznicara koji je kako cujem prvak Bosne i Hercegovine pa je poslan da brani nas ugled i cast u svjetskom nogometu ali eto nije bas uspio
.Toliko od mene zelim nasim momcima da se sto manje osramote mada je iako tek pocelo drugo poluvrijeme vec 5 golova razlike i iako izgledaju smijesno na terenu .
Zeljo ♥

P.S. Nemojte me banovati (naravno pozdravi i nasj dragoj administraciji , njih ne smijemo nikako zaboraviti)

.

.