nighty1zhe je napisao/la:
ne da ce ispast da se ulizujes, nego se ulizujes
i jesi debil kao sto i sam kazes .. Otkud ti znas da sam licno ja ili neko sa ovog portala isao na koncert zeljka, otkud znas da ja psujem nekom, otkud znas da nisam isao prosle godine a ove godine nisam uspio

pa jesil ti covjek ? Ocito nisi kada to govoris i vjeruj mi da se velik broj ljudi na ovom portalu suosjeca sa svime, i ovom temom je se htjelo samo reci, kada se moze dignuti tema a takodjer i slika staviti nekog tamo pape i pavla sta ti ja znam i drzat u zanimljivim 2 dana, zasto tema o srebrenici je u roku 10minuta zavrsila u kanti i zasto se ne prihvati slika dana, barem na neki nacin pokazati da si covjek i barem to uraditi za one koji su izgubili nekog tamo ( a ima ih na ovom portalu dosta koje licno znam ) ...
Glupane !
Ti nisi mogao ? Zbog cega nemas vise od 17 godina 100% ti imas nekih obaveza strasno !
NE SERI ! Ja sam musliman i ja ne pricam ♥ Srebrenica (F) ,R.I.P i tako to zasto ? Zato sto znam za sebe daj e ja volim i da nikad Srebrenicu necu oprostiti iako sam tada imao sam 3 godine .
Ti kao i ja i peti i deseti smo debili jer nismo tamo otisli ja imam 17 godina kakve to ja obaveze imam ?
Nemam nikakve ,ne radim ,znaci nemam obaveza ovo ostalo sve mozes odgoditi za drugi dan jel tako ? jeste ,znam ti mozes pricati sta hoces !
Ti mislis ako stavis u info ili na serveru 4 Srebrenica ,da si neko i nesta i ljudi ce tu primijetiti da se ti suosjecas ? Sit sam takvih ,isti ste k**** k'o i ovi online mangupi isti k****.
Ja sam rekao da je vecina isla na koncerte ,nisam rekao opcenito ,bukvalac balavi !
Sto ti pricas uopste ba ? Ne razumijem te ,sjetis se Srebrenice kad dodje 11.7 ,ba sit sam takve politike koja je smijesna !
Ja znam koliko volim Srebrenicu i zasto sad da ja peglam i blatim administraciju ,radi toga sto su lockali temu ? Svi znaju da bi se samo svadjali na toj temi ,znam po sebi da bi blatio srbine na toj temi .
Kazes ulizujem se neri ccc ,kako ima ljudi maloumnih boze dragi . Zbog cega da se ulizujem ,zbog bodova ,medalje ,admina na nekom serveru ili ?
Pa znam momak uzivo mogu ga to zamoliti i uzivo ,mozda bi mi to i uradio ?
Neki ljudi kao sto si ti gledaju an bodove kao na nesta IMBA ! wow on je pr0 ima 3000 bodova ,yupii !
EDIT: kazes ti ne psujes ? Nisi ti psovao meni mrtve kad som igrali steam ligu pogledaj u mojoj galeriji nafake vs h2g ili tako nesto ?
Nije li ono tvoj nik ,ne gubite li ono 15 : 0 ,sjecam te se ,i tvojih psovki ,nemoj misliti da sam zaboravio .