Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jel vas stid?

1.535 pregleda · 87 odgovora · otvorena 11.07.2010. u 18:02

Slika dana je dovoljna ? Nema niti jedne teme? A kad je umiro onaj nekakav papa tad je tema bila u zanimljivim? Razumijem vetroxa i te tamo boli ih ku**c za Srebrenicu...al ti Nera pa imas li ti ikakvog postovanja,ostali ?

Ne mozete vi sastaviti jednu normalnu temu i zakljucat je?

Pa jel iko od vas danas upalio Tv na 5 minuta ?Vidio kako se ti ljudi ubijaju?a vama je slika dana dovoljna na to sve..svaka cast.Kad se prica u Banjaluci,republici srpskoj tad su teme i zanimljive,tad Vetrox kaze necu lockat da vidim sta raja misli.

Fuj

Edit: Temu nisam otvorio jer u njoj zelim postove sa nekom OSVETOM,zelim samo da vidim sa normalnim memberima ovog sajta da li ce nadlezni pokazati imalo POSTOVANJA?
aer0 je napisao/la:
GAMERS.ba ?
sta ima veze srebrenica sa gamingom?

btw. saucesce svim porodicama koje su izgubile nekoga
www.gamers.ba -> Bosna i Hercegovina -> 11.07.1995 dan žalosti u državi

Sad mi reci kako nema veze sa stranicom? Na svakom normalnom forumu ima tema u vezi sa Srebrenicom. Zašto bi mi bili samo izuzetak?

Poserem vam se na kulturu i obrazovanje.
*To sto je tamo srpska vojska radila to nije uredu nikako,
izivljavali su se nad jadnim ljudima koji su gladovali idt...

to je zaista sramota sto neki ne prihvataju kao genocid etc..
Ali najgora stvar ( pricam opcenito o danasnjem vremenu ) je to sto danasnja 'mladez' koja nisu bila u tom ratu ( tacnije agresiji na bosnu ). Njihovi roditelji usadjuju im taj neki tzv. patriotizam u glavu da zbog toga mora mrziti onog srbina koji je 1998 godiste zato sto mu je otac srbin itd... To je najgora stvar koja se na citavom svijetu moze desiti i zbog toga ce uvijek biti svadja izmedju srba i muslimana, uvijek ce nastajati tuce i uvijek ce ovaj ubiti ovog bas zato sto je musliman ili srbin to je zaista tuzno i zalosno....

Upravu je nera, fakat ste retardirani. Nije do administracije nego je do vas. 95 % vas nema nikakve veze sa Srebrenicom, nit ste rodjeni tamo, niti vam je neki clan porodice poginuo tamo, apsolutno nista i vi mislite da imate neko pravo da pricate o Srebrenici. Stavite u info <3 Srebrenica i mislite da ste neko i nesto, yeaaaaah svaka vam cast, klocevi jedni.

Komentari su vam tipa "da Bog da se i njima dogodilo isto". Ko ste vi da to govorite? NIKO! Meni je babo poginuo boreci se za Srebrenicu, dvojica daidza ubijena streljanjem na nacin koji ste mogli vidjeti na TV-u. Mnoga druga rodbina ubijena, rodjaci, dedo ranjen i nakon rata umro od posljedica ranjavanja. I ja opet ne pozelim da se ikome dogodi nesto slicno. Ne mozete biti normalni pa pozeljeti da se nekome dogodi ono sto se dogodilo nama. Ne razumijete vi tugu i bol koju mi (Srebrenicani) osjecamo. Ne razumijete kakav je osjecaj gledati snimak streljanja neduznih muskaraca i znati da se isto to dogodilo vasim daidzama, a imali su samo 20 godina.

Molim vas da se ne pravite pametni kada niste. Jednostavno napisite "Neka im dragi Allah dz.s., podari lijepi Dzennet", i to ce biti sasvim dovoljno od vas.
nera_f je napisao/la:
Ja sam im odgovorio... Oni nastavili po istom... Svakome pukne film nekad...

@ NIGHTY1z : Sta mi se Haris ima ulizivati ? :/ On mi je drug u RL. i bilo sta da trazi od mene dobio bi... Da ne pricam ne portalu.. Tako da molim te da se ne provaljujes.

Tema ce ostati ovdje, jedinstvena prilika da istreseta svoje frustracije !
Nera brate fakat potpisujem drejkov post ! Ne trebas se zamarati s' debilima . . :S Pola ih je na ovom gamersu retardirano =/

@ TEMA !

<3 NEVER FORGET SREBRENICA 11.07.1995.-11.07.2010. ! (F)
Citam sve komentare i ne vjerujem sta vi pisete !

Oca'm... ma otislo je sve u p.... m.... setre'm. Kazu bice dobro sve,bice al u tuti jara moj. ccc... Ajd sto se kod nas desilo na tlu EU,koliko vas zna za Ruandu.Sta je to oca'm,ako mislite da se medusobno mrzimo ili da smo se medusobno mrzili,sta biste rekli za 800.000 ljudi pobijenih macetama za nepun mjesec dana.to nije mrznja to je krajnja netrepeljivost,extremizam i mrznja na kvadrat pa to sve na sestu.
hrljak...fuj dzubrad jedna :|
oca'm
kritovo sam juce palyem 16k +sica imam screnshot,al nedam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.