Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kompjuter pišti?!

289 pregleda · 24 odgovora · otvorena 09.07.2010. u 22:52

Da, da dobro ste culi... cuje se ono kao jako pištanje :S ... neznam kako da vam objasnim.. uglavnom kontao sam mozda da mi se napocetku i prividjalo , pa da nije radi neceg drugog.. kad ugasim comp prestane.. nekad samo prestane pa i opet krene... evo stavio sam i ventialtor dole da hladi kontam da nije radi toga... ne vidim drugi razlog... sta vi mislite do cega je ?
Ako mislis usisavati okreni usisivac na ono najslabije i moze biti da ti u kucistu ima nepotrebnih djelova koji se mogu izvaditi,ali kod usisavanja posto moras kuciste otvoriti prvo prvojeri do kad ti traje osiguranje jer ako ga otvoris a sutra ti se pokvari nece ti htjeti popraviti jer si ga otvarao dakle prvo provjeri do kad ti traje osiguranje ako ti je noviji komp.
gasol je napisao/la:
Stavi ga u frizider ili uzmi leda malo, pa poredaj po kucistu nek se hladi.. Meni je jednom tako bilo i ja ga ubacio u kadu opro i proradilo.
haahah tako ja modem se ugrije isusati nestane neta ja se nazivciram ubacim ga u skrinju pricekam malo dok se ohladi stavim ga radi net onda se opet ugrije meni dosadilo zaledio ja bocu vode i stavio na modem HAHAHAH XD
meni isto bilo, to je do maticne, odnesi serviseru, meni je on sve sredio, nesto uradi sa maticnom,pojma nemam,ali ja mislim da nemozes sam...
- E vako to znam,to se meni i prijateljima desavalo.
Mozes imat problem, oko hladnjaka jer je meni tako zica nekakva izletila pa mi zujalo :S mozes imat problem oko prvljavstine oko grafe ventilatora i hladanjaka pa gledaj !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.