Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 56 bodova

Racunar - Problem

120 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 23:04

Nisam znao kako da stavim naziv stvarno, jedino mi je normalno izgledalo.

Imam jedan "veliki" problem. Pri paljenju racunara mi konstantno ulazi u BIOS. Cuje se neko kuckanje lagano i udje u BIOS i tako konstanto kakve god opcije da sacuvam, sta god da radim.

Evo 2 godine sve je super sa racunarom, nikakvih problema nisam imao, redovno sve odrzavao. Danas radio sve normalno par sati i evo gledao utakmicu i vratim se kuci i doceka me pokvaren racunar. Sve samo, ne razumijem fkt.

Maticna mi je Abit AB9 Pro, procesor Core2duo 6600, graficka nvidia 7600gs itd....

Evo ovih skromnih 56 boba i jos kredita imate kao nagradu. Hvala unaprijed svima koji budu od pomoci

Edit: postavio sam temu i na bug forum i jedan mi momak odg. da pogledam tipku delete i stvarno ta tipka bila zaglavljena. Obrukao sam se beze, al eto, hvala uglavnom svima
Mislis cisto BIOS, bez ikakvih poruka, kao da si ga sam ti pokrenuo?
dr_house je napisao/la:
Mislis cisto BIOS, bez ikakvih poruka, kao da si ga sam ti pokrenuo?
Ma bez ikakvih poruka....samo mi udje u BIOS i sta god da podesim, izmjenim i sl. opet se restartuje i opet u BIOS....izludilo me vise :-@
ACE je napisao/la:
Ma bez ikakvih poruka....samo mi udje u BIOS i sta god da podesim, izmjenim i sl. opet se restartuje i opet u BIOS....izludilo me vise :-@
Ja mislim da ti je jedina opcija da RR windowse nema ti druge znam top iz iskustva odvoji si malo vremena ako znas instalirato i to je to.... tako je bar kod mene bilo!
Možda ti nije postavnjen hdd kao primarni za bootanje.
Malo sam gugl'o i vidim da je neko imao sličan problem, rješio ga je tako što je podesio vrijeme :S.
pokušaj neće ti škoditi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.