Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT]Neonke ugradnja

213 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 12:11

e raja da pocnemo neonke mozete kupiti u plusu,u default,u didakti ...to su comupter shopovi e cjena je do 20 km:) stranice su didakta.ba plus.ba

Ovu temu dizem radi onih koji neznaju ugraditi neonke u kuciste..... kao sto svi znate cool su

Da pocnemo ovo ce te dobiti kada kupite neonke na slici dole ja sam uzeo zelene boje neonku..

1.)Korak je da uzmete neonku i ovu crnu kutiju nazovimo je punjac:) iz neonke ide bijeli kabal i na kraju tog kabla ima kao dzek i uzmite taj kabal i utaknite u punjac sa strane evo slikice
nemojte jako guradi samo lagano polahko da ude

2.)Korak uzmite ovaj dugi kabal evo slike koji kabal zaokruzio sam ga crvenom bojom:)

i utaknite ga ovako u punjac ima dzek i utaknite sa strane punjaca ovako

kada to zavrsite gotovi ste sa punjacem sada prelazimo na kabal koji smo maloprije uzeli,e sada nadite na kablu ovakva dva kraja(bice slikica)uzmite vas prekidac i spojite ovako (utaknite)

sada ste zavrsili oko toga:) i nakraju to izgleda ovako

sljedeci postupak je da odzada kompjutera nadete napoju i ako ima prekidac da pritisnete ono klik ali prvo ugasite komp i kada to pritisnete stace dovog struje do kompa(napojne) i onda skinite stranicu 1 od kompa odsarafite i skinite odlozite s strane i kada to uradite onda otide sa strane gdje vam stoji hdd(harddisk) i nacete jedan kabal visi ovako izgleda

kada nadete taj kabal uzmite neonku punjac i to sto smo maloprije sastavili i nadite kraj koji ovakav ima dvije zute zice i tri crne izgleda ovako

i kada nadete taj kabal nece vam trebati vise od 10 sekundi uzmitaj slican takav iz hdd sto smo maloprije nasli i uvaj i utaknite ovako znaci zuta zica sa sutom crvena sa crvenom ovako

i to priknljucite fino stavite neonku unutra doce vam cicak pa stavite zaljepite sa cickom gdje zelite i punjac i kablove fino stavite i prekidac koji ide iz punjaca stavite negdje da mozete paliti i gasiti neonke...

Kada ste to fino namjestili uplaite napojnu na onome prekidacu ako imate ako nemate kabalove prikljucite u struku ili ako ste ugasili proguzni kabal upalite ga i upalite komp pritisnite prekidac sto ide iz punjaca ako neznate koji prekidac evo o kojem se radi

i kada upalite komp pritisnite daj prekidac na onn i ovako izgleda kada neonka je upaljena dok je komp upaljen

Nisam mogao ranije da postavim temu mob mi nije radio nisam imao cime da slikam :)

:P toliko od mene zzzz

TUT by Fa[N]toM(M1X1)
ne znam stvarno ali ovo je tut za debile ...

edit: aj super
qme staces ima nekih sto ni ovo neznaju :S
pa ev malo da objasnim :)
M1X1 je napisao/la:
qme staces ima nekih sto ni ovo neznaju :S
pa ev malo da objasnim
Ovo nisi ti sliko vidio sam na jednom tutu ugradnja neonki vakve ako ne i identične.

@edit: OK
puma je napisao/la:
kad se upload tut kako se pali pc ?
Ugradnja neonke?

Vise je ispalo kako spojiti 2 molex konektora.

A kako se pali PC imas opisano u ovom tutorialu:

http://www.gamers.ba/forum/10/67102/-tut-kako-pokrenuti-igru/
XicX je napisao/la:
Ovo nisi ti sliko vidio sam na jednom tutu ugradnja neonki vakve ako ne i identične.

@edit: OK
nisam slikao
????? jeli nadi slike boga ti ja sliko s mobitelom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.