Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc HardDisk

36 pregleda · 2 odgovora · otvorena 22.09.2010. u 20:03

Postavio sam juce temu da mi je se komp totalno usporio...svi kazu formatiraj komp....ja idem da formatiram on formatira uzasno sporo 1procenat 2min....i ja cekam sta cu i doslo do 40% i stalo...ja rest komp da probam opet...i sad nece nista samo mi crn ekran i pise sledece''immediately back up your data and replace your hardisk drive. A failure may be imminet,,,,Znaci probao sam da ocistim harddisk i cistio sam ceo komp i ista stavar...interesuje me da li je otisao Hardisk ili je nesto drugo....Hvala...Nemam vise boba a dao bih sve sto imam , pls help!!!! hitno mi je:(:(
ako ti pise to sto si napisao.... u prijevodu ja mislim da znas i sam sta znaci.... probaj da sacuvas sto vishe podataka koji su tebi vazni... i nabavi novi HDD jer nevjerujem da ce taj izdrzat jos.... ja bih promijenio hdd da sam na tvom mjestu eto....
kako ces formatirati HDD kada je windows na njemu !! to je jednostavno nemoguce !! uzmi cd od windows xp(sp3) /win7 botabel cd i prati upute formatiraj comp preko cd winowsa i sve ponowo istaliraj !! idi na quick form... !! 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.