Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konfiguracija pomoc- PLus.ba

96 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.11.2010. u 23:24

Eo ovako . Dobio sam zadatak od rodice da joj napravim comp pa sam izabrao da u plusu kupim jer sad ima i onaj popust neki .
Ne treba joj racunar za igrice, nego fakultet i internet, pa sam odlucio da stavim maticnu sa integrisanom grafom. Pa ako nekad bude htjela neka doda pravu graf.

Matična ploča----MB MSI 785GM-E51 AM3/DDR3/VGA 512MB/RAID/
Procesor--AMD ATHLON II X2 250 BOX 3.0GHz 1MB 65W Sck.AM3
Ram memorija--DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON HyperX blu
Hard disk--HDD 3.5" 320GB SEAGATE S-ATA300 16MB ST3320418AS
DVD RW--SONY NEC AD-5240S-0B SATA 20X, bulk, black
Kućište-- CODEGEN 6203-CA 450W
Napojna jedinica -- CODEGEN 450W 2xS-ATA 12cm

Moze li ovo proci ?
Ma sve mi je dobro , jedino ova ploca... Zelio sam Asus ili Gigabyte ali slab izbor ima za AMD i s int.grafom ...

IMa li ko kakva iskustva sa MSI ? valja li ista ovo ?
Mazzy je napisao/la:
Ma sve mi je dobro , jedino ova ploca... Zelio sam Asus ili Gigabyte ali slab izbor ima za AMD i s int.grafom ...

IMa li ko kakva iskustva sa MSI ? valja li ista ovo ?
Evo gledam po forumima,kazu da nije losa....Samo uzmi neki slabiji procesor uzmi jos gigu rama.
ma ja bih da ostanu procesor i ram ... Pa kasnije ako zeli malo pomalo neka nadogradi... Lakse ce dodati rama , nego drugi procesor... bar ja tako razmisljam

edit : ovaj procesor je najjeftiniji ... heee.. samo ima 2.9 ghz za 135km , i sempron 2,7 za 85. Ovaj 2.9 mi se ne isplati radi 15km , a ovaj drugi ne valja
Zasto bi dodavao ? Kakv god uzeo racunar, za nju je dobar jer ipak je to samo za fax i net. Za takve stvari prije bi uzo laptop, al ako ti se to ne isplati, onda ova konfiguracija je sasvim solidna.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.