Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HDD

88 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.08.2010. u 22:45

Dobro vece !
Imam veliki problem sa Hard diskom ...
HDD je :Barracuda 7200.10 250 gbytes .
Prije nekoliko dana sve je bilo uredu i bezveze juce udarim rukom u centralnu bas na mjesto gdje je HDD i pc se ugasi samo ?!
Reko wtf jebote koji je ovo ***** sta bi ?!
Probam upalit pc ne prepoznaje HDD ,odem da dignem sistem nista pise nema HDD-a .
Imo isti problem prije jedno 5 mjeseci install w7 i sve radilo .
Sad probo W7 nece
Promjenio danas kablove one Sata power i Sata data al opet nece ,bacio hdd 2-3 puta reko da proradi nece

Siguran sam da je HDD rikno al et ako neko nesto zna kako da napravim dajem sve bodove onom ko mi pomogne !
Pouka dana, nikad ne udaraj prvi. 9-)

Upis'o sam ti se u GB. xox
Je li kad palis komp hdd prouzrokuje neke cudne zvukove? I probaj zamjeniti kablove ako imas rezervni od hdda, probaj uci u bios i tamo namjestit hdd, tj vidjeti da li prepoznaje itd.
Izgleda da mu nema spasa pa ako mozete da mi preporucite najjbolji HDD neki kvalitetan koji se nece tako brzo pokvariti !
Hvala
Headmyster je napisao/la:
Izgleda da mu nema spasa pa ako mozete da mi preporucite najjbolji HDD neki kvalitetan koji se nece tako brzo pokvariti !
Hvala
odes u neki pc shop i posavjetujes se sa prodavcem sta nudi za koju cijenu i kvalitet HDD-a
Ko ne zna sta je dobro, zna sta je skupo
A to treba lupati ko divljak da tako ode, pazi malo bolje sljedeci put
Yuber je napisao/la:
Pouka dana, nikad ne udaraj prvi. 8-)

Upis'o sam ti se u GB. xox
Bolje lupi sebe sakom nego pc

Znal neko kako da provjerim kolko mi rama moze jos preko everesta da ne postam temu djaba.
jedino se u bosni popravljaju stvari tako sto se krhne od pod za pocetak :D pa ako proradi proradi :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.