Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kompjuter pišti?!

289 pregleda · 24 odgovora · otvorena 09.07.2010. u 22:52

Da, da dobro ste culi... cuje se ono kao jako pištanje :S ... neznam kako da vam objasnim.. uglavnom kontao sam mozda da mi se napocetku i prividjalo , pa da nije radi neceg drugog.. kad ugasim comp prestane.. nekad samo prestane pa i opet krene... evo stavio sam i ventialtor dole da hladi kontam da nije radi toga... ne vidim drugi razlog... sta vi mislite do cega je ?
podmazi i ocisti kulere sa graficke i procesora, moguce da ti pisti i vent od napojne, ili ako imas neke ventove na kucistu. Da je nesto pregorilo ili se sjebalo nebi pisao temu :D
izvadi cd iz njega

otvori racunar i usisaJ prasinu i ventilator :$

meni je isto bilo "zzzzzz" usisao i nikako vise nisam stavljao masku na komp ne cujem ga
ccc :d stvarno mozda mi je do glave... zovno staru reko cujes li pištanje kaze ne cujem.. doduse haj jes i gluha ona , al ja to cujem i u kuhinji doduse manje... snimo sad mobitelom reko da viidm.. kad nista se ne cuje na zvucniku onom... i uzmem sad mic od slusa reko jaranu da snimim da vidim dal cuje.. i od tad vise ne pisti :D hahahah
Meni je napojna pistala i za 2-3 dana je riknula. Provjeri cooler na napojnoj.

EDIT: Da ti nije petarda pukla u ruci pa ti pisti uho. Tako sam ja kuburio sa pistanjem jedno tri mjeseca.
R0bb1 je napisao/la:
Meni je napojna pistala i za 2-3 dana je riknula. Provjeri cooler na napojnoj.

EDIT: Da ti nije petarda pukla u ruci pa ti pisti uho. Tako sam ja kuburio sa pistanjem jedno tri mjeseca.
nisam ja piroman... pu gdje ce mi napojna otic mater joj :@
Adis_tm87 je napisao/la:
nisam ja piroman... pu gdje ce mi napojna otic mater joj :@
Ja ti kazem svoj primjer. Nemoj ovo shvatiti 100%. Tesko je ista na pamet reci. To se mora doci i vidjeti do cega je.
R0bb1 je napisao/la:
Ja ti kazem svoj primjer. Nemoj ovo shvatiti 100%. Tesko je ista na pamet reci. To se mora doci i vidjeti do cega je.
ma znam i ja qme da se treba doć i vidjet.. nisam imao nikad takav slucaj... nit ja znam gdje tacno pišti.. jebiga kad odaljim 2 metra i priblizim se 20 cm isto haman minimalna razlika... a nisam primjetio da je neko imao slicnih iskustava pa nisam siguran do cega je... znam kad se procesor zagrijava da se ugasi compjuter da nebi pregorio... pa kontam reko mozda kad se neki drugi dio zagrijava da pištil , ili u tom fazonu ?:D nisam siguran...
HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Oplakah

NEMOJ USISAVATI NIŠTA ČUO JA OD BOJANA NESMIJEŠ  TO PODMAŽI ONIM SRANJEM
Stavi ga u frizider ili uzmi leda malo, pa poredaj po kucistu nek se hladi.. Meni je jednom tako bilo i ja ga ubacio u kadu opro i proradilo.
Znači komp ti pišti  ? Pa ne mogu da vjerujem šta sve neću pročitat' :D:D

Fkt me nasmija l33k pravo ono 

Još kaže mater gluha, pričinjava mu se HAHAHAHAHAHAHA 

Respect. +1
Seksanna je napisao/la:
Znači komp ti pišti :D ? Pa ne mogu da vjerujem šta sve neću pročitat' :D:D:D

Fkt me nasmija l33k pravo ono :D

Još kaže mater gluha, pričinjava mu se HAHAHAHAHAHAHA :D

Respect. +1
ma jarane jes i meni sve smješno , ali haj :)

P.S prestalo pištat hvala bogu :$
Meni se nešto slično dešavalo, otvorio ja napojnu i nisam dobro namjestio ventilator pa zakacalo za ono željezo :D
Adis_tm87 je napisao/la:
ma jarane jes i meni sve smješno , ali haj :)

P.S prestalo pištat hvala bogu :$
ccc :d stvarno mozda mi je do glave... zovno staru reko cujes li pištanje kaze ne cujem.. doduse haj jes i gluha ona , al ja to cujem i u kuhinji doduse manje... snimo sad mobitelom reko da viidm.. kad nista se ne cuje na zvucniku onom

PA TI SI DRAMA LIK SAMO TAKO HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA
Tako meni hoce monitor kad ga ugasim downoalduje nesto cijelu noc ujutru da ga palnem pusti neke zvukove nesto podera mi usi
hahahahah ja onaj strah da duhova
BTW : samo ga malo ocisti i gotovo !
Pistanje je tu zato sto nesto od hardvera nije dobro prikopcano, ili se previse zagrijalo. Pokusaj obrisati/usisati prasinu i vidi kako su ti graficka, RAM memorija "uglavljeni", pokusaj ih namjestiti kako valja, zategnuti one sarafe...
Sretno.
Bahaha imo isti prob sa starim pc imo virusa pokrenuo avast anti virus i nekaakve zvuove poco ispustai mislim da je bila lopy i ja ti nju izvucem (iskljucis s maticne) i bilo sve ok
~ Ako imas garanciju sto bi se ti peglo kad imaju ljudi koji se time bave 
~ Ako nemas garanciju , nades nekog u oglasima , nekog jarana da ti to pogleda 
~ Nemoj ti nista na svoju ruku , samo mozes pogorsati situaciju 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.