Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zamjena ID-a na profilu i sl.

2.250 pregleda · 63 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 15:50

Molim vas jednom zauvijek izbijte iz glave mogucnost zamjene IDa accounta/profila, pink,plava,zuta,zelena boja ID broja na profilu i slicnih povlastica koje drugi nemaju i koje nisu po defaultu na gamersu !

Jos nesto, radi velikog broja molbi za zamjenu korisnickih imena, ocekujte uskoro opciju zamjene istih..
Son1K je napisao/la:
Dajte ba sta serete...Pa ako budemo imali tu opciju za mjenjanje nickova necemo znati ko je ko
Pa onom kome je stalo da znaju ko je nece ni mijenjati.
Svaka ćast za Administarciju ! 10/10 za menjane nickova =]] A to za ID-ove nigdje veze =[[ !

gj.
ne kontam vam tu furku i sta je fazon kad vam promijeni ID Hocetel nesto biti bolji od ostalih ako imate nesto nizi ID, ili ako pise crvenim slovima

a to za nikove je fino ako realizujete i ne za*ebete

sve vise i vise ovaj gamers pocinje liciti na onaj stari, samo jos da je vratiti vrijeme unazad.
Sta cete mijenjati nickove za boga miloga, promjenio sam jednom nick, prvi mjesec od kad sam se registrovao u ovaj sad koji vidite, i to samo zato sto sam prvi nick stavio tek onako, da provjerim o cemu se radi na webu...

Zar nije bolje da vam nick bude 5 godina isti pa da vas zapamte, a ne svakih 5 dana 500 molbi u administraciju sa zeljom da im se nick promjeni u "oMgiAM_pr0" i sl.

Uvedite jedino da se od trenutka registrovanja, smije samo jednom, eventualno 2put (sa dobrim razlogom) promjeniti nickname, ali 2. put samo oni sa premiumom, pa ce razmisliti sta ce staviti.

Viva la revolution!

Post dobio aplauz od mirofa

Možete kupit id, ne možete respect od raje.
spY je napisao/la:
Možete kupit id, ne možete respect od raje.
+1

Sada jedno pitanje , zašto neki moderatori/administratori imaju tu "povlasticu" da im ID bude za jedno 20k brojeva manji?

lol , sad ko lafo oni 5-6 godina na portalu ...
soNgY je napisao/la:
Sta cete mijenjati nickove za boga miloga, promjenio sam jednom nick, prvi mjesec od kad sam se registrovao u ovaj sad koji vidite, i to samo zato sto sam prvi nick stavio tek onako, da provjerim o cemu se radi na webu...

Zar nije bolje da vam nick bude 5 godina isti pa da vas zapamte, a ne svakih 5 dana 500 molbi u administraciju sa zeljom da im se nick promjeni u "oMgiAM_pr0" i sl.

Uvedite jedino da se od trenutka registrovanja, smije samo jednom, eventualno 2put (sa dobrim razlogom) promjeniti nickname, ali 2. put samo oni sa premiumom, pa ce razmisliti sta ce staviti.

Viva la revolution!
jesi promjenio si ti ;) ali ima ljudi koji nikada nisu promjenili i volili bi zato ;)

Hvala bogu da vidimo i to mjenjanje :( 2 godine cekam -.-
apoo je napisao/la:
+1

Sada jedno pitanje , zašto neki moderatori/administratori imaju tu "povlasticu" da im ID bude za jedno 20k brojeva manji?

lol , sad ko lafo oni 5-6 godina na portalu ...
LOL,pa kako ne kontate da je ID jedinstveni broj registrovanog clana koji se ne moze mijenjati osim preko stele

A ovo sto oni imaju takve id-ove,pa naravno da imaju,ljudi su na portalu oko 5 godina i zasluzili su admina i moderatora,da si se ti regao tada kada su i oni,i ti bi imao ID u boji i 20k puta manji -.-"

Ne shvatam koliku dramu pravite od sitnice
elDin je napisao/la:
LOL,pa kako ne kontate da je ID jedinstveni broj registrovanog clana koji se ne moze mijenjati osim preko stele

A ovo sto oni imaju takve id-ove,pa naravno da imaju,ljudi su na portalu oko 5 godina i zasluzili su admina i moderatora,da si se ti regao tada kada su i oni,i ti bi imao ID u boji i 20k puta manji -.-"

Ne shvatam koliku dramu pravite od sitnice
Stvarno ?

Riddle je bio manje od mene na portalu (imao je ID 20k , sad ne pričam o starom gamersu) i on odjednom 666 ...

apoo je napisao/la:
Stvarno ?

Riddle je bio manje od mene na portalu (imao je ID 20k , sad ne pričam o starom gamersu) i on odjednom 666 ...

Da,ali riddle je admin a ti si member
elDin je napisao/la:
Znam ba Nije meni do ID-a nit' napadam riddlea , ali ako si imao ID 20k ostavi ga ...

666 ništa ne mijenja , on ostaje admin i ostaje jedan od najboljh ljudi na portalu ...
Riddle je stariji član, samo je pw zaboravio koliko se sjećam ili mu je obrisan bio acc.
spY je napisao/la:
Riddle je stariji član, samo je pw zaboravio koliko se sjećam ili mu je obrisan bio acc.
obrisan s razlogom

ko sto je i meni xd

al mi nije vokri sad da placem da mi mjenjaju na taj stari ( 7k )
apoo je napisao/la:
Znam ba :D Nije meni do ID-a nit' napadam riddlea , ali ako si imao ID 20k ostavi ga ...

666 ništa ne mijenja , on ostaje admin i ostaje jedan od najboljh ljudi na portalu ...
Iskorijenili smo mito i korupciju, promjene vise nema..
Veliki + za ovo =)

Nakon dugo vremena konacno kaman!!
elDin je napisao/la:
Greška Riddle je također member sa funkcijom administratora na gamersu, ali, na starom gamersu riddlu također nije bio ID 666 nego ga je on stavio zbog svoje želje.
ned je napisao/la:
obrisan s razlogom

ko sto je i meni xd

al mi nije vokri sad da placem da mi mjenjaju na taj stari ( 7k )
Najveci spamer u istoriji g.ba ( riddle )
Stavite da se mogu mjenjati nikovi i bez premiuma nemam ja para za taj luksuz
Staviti da se nick moze promjenuti max 2 puta u 5 godina.
Staviti sliku dana u random funkciju i da ona sama izabere sliku dana (naravno da admin moze provjerit slike) time bi se eliminisala "štela"
Ubaciti da kada neko dobije gag 4 puta slicno ko opomene da dobije automatski gag na mjesec dana, i dodati tab Blacklist-a gdje se nalaze useri sa najvise banova, gagova, opomena, i top 5 usera da ako se ne poprave automatski im se brise acc :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.