Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pisanje vijesti i slično - "mala" NAPOMENA !

1.683 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.07.2010. u 18:37

-Kupoprodaja - kliknete na nju i prebaci vas na http://www.pik.ba/ .
Znači ako neko iz administracije ne digne temu kupoprodaja pa da pišete svoje stvari što kupujete , prodajte imate pik.ba i tamo vršite prodaju , kupovinu i zamjenu ...
Svaka sledeća tema koja bude vezana za kupoprodaju ide u kantu .
*To se odnosi i na prodaju ,kupovanje raznih akaunta itd.. *

-Davanje Gamers.ba bodova - kupite premium i imate opciju da šaljete bobe inače teme na indexu tipa dajem to i to za bobe ili slično kanta + opomena .

-Vijesti - Svaka vijest koja ne bude sadržavala odgovarajuću sliku , pisanje slova tipa sdjcdz a ne šđćčž , pisanje riječi sa dodavanje ch ili duplo W umjesto V i slično bice odbijena!

- Još da napomenem da su strogo zabranjena dopisivanje preko teme ....

Imate pravilnike skoro za svaki podforum koji radi kako treba i molim da se pridržavate tih pravila !

Do sledećeg posta - teme .

Svaka ti dala. Zakljucaj temu, izbjegni nepotrebne postove.
Također bih iskoristio ovu temu da obavijestim korisnike da će se u većini situacija u kojima su zaslužili direktan ban u budućnosti umjesto bana davati 2 opomene i gag na 7 dana.

Tako da se ne čudite ako se nađete u situaciji da ste dobili 2 opomene. To vam je u stvari trebao biti ban.

Ovo ne važi u eksplicitnim situacijama tipa psovanja, spominjanja članova porodice i tome slično. U tom slučaju vam ban ne gine, a profil najvjerovatnije ide na brisanje.

Eto, prijatno.
-Davanje Gamers.ba bodova - kupite premium i imate opciju da šaljete bobe inače teme na indexu tipa dajem to i to za bobe ili slično kanta + opomena .

Da li se ovo odnosi i na one teme u kojima tražimo pomoć ?
MrCakano je napisao/la:

Ne.

Ali ako se primjeti da je namješteno, ban vam je. =)
Da odmah lijepo kazem, davno sam odustao od pisanja vijesti jer ih niko ne cita, a meni ode bezveze vrijeme koje mogu puno ljepse i kvalitetnije ispunit'. Stvarno nemam zivaca da pisem vijesti. Tako da mi slobodno micite ovu medalju sa profila. Ne treba tu stajati. Ne zasluzujem je.

I ja, opet napravite onaj konkurs za "G.ba novinara" ako vam fali vijesti.

bai bai!
MIREEEE je napisao/la:

Kako mislis ne cita? Mislio si ne komentarise. Ali uzmi za primjer obicne novine, imas preko 100 clanaka vijesti, neke preskocis, neke samo procitas naslov dok nekih 5% - 10% procitas detaljno i prokomentarises s nekim. Tako je i ovdje, nema razlike. Jedino je glupo sto se nekad otvori tema diskusija, a vijest stoji u vezi istog. Ne moras pisat po 5 vijesti na dan to jest gubljenje vremena vec 1 al vrijednu, kvalitetnu i zanimljivu, ima isto i drugih sto pisu tako kad bi par ljudi pisalo po 1, 2 vijesti bilo bi lakse i zanimljivije citaocima, autorima vijesti, a i nadleznim sto prihvacaju.
Nadam se da će se pravilnik poštovati i da će administracija i dalje biti čvrste ruke.
~ Ovo za kupoprodaju ne sjecam se da je neko nesto kupio ili prodo
~ Ovo za g.ba bodovo odlicno rijesenje BIG LIKE :]
~ Sada sam skontao zasto mi je svaka vijest odbijena , mislim prije ch w
~ Fin update

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.