Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zamjena ID-a na profilu i sl.

2.250 pregleda · 63 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 15:50

Molim vas jednom zauvijek izbijte iz glave mogucnost zamjene IDa accounta/profila, pink,plava,zuta,zelena boja ID broja na profilu i slicnih povlastica koje drugi nemaju i koje nisu po defaultu na gamersu !

Jos nesto, radi velikog broja molbi za zamjenu korisnickih imena, ocekujte uskoro opciju zamjene istih..
je napisao/la:
Oj kako sam oplako

U njih ti je ID ko avatar

Call me : 24224
Jos nesto, radi velikog broja molbi za zamjenu korisnickih imena, ocekujte uskoro opciju zamjene istih..

HVALA BOGU ALLAHU!
Hajde fino da se sta novo radi.

Mah djeca sa stelom namjestala ID-ove, hoce da su vazni, a u glavi ni grama sive mase. A pa nije valjda da su jos i boju ID-a htjeli mjenjat ahaha djecije radosti. Mogu mislit kako su vas je*****i za mjenjanje nickova, po 50x puta ccc to sve treba na hladjenje od djecijih radosti.

Cool u vezi gif avatara, taman za novi tip FA contesta. Nebi bilo lose na profile ubacit fazona sa prosle gba verzije. A na indexu umjesto Random igara stavit livescores meceva elektronskog sporta.

Keep it up.

edit:
I ono najvaznije zaboravih: Ukinut komentare na Slike dana! Onaj retardizam je nepodnosljiv, uvest neki thumb up/down sistem, ili vote valja nevalja. Bio je i ovaj prijedlog.
MvP je napisao/la:
Pa neces forum pretvarat sada u dugine boje jbt, zamisli da svako od nas sada ima razlicitu boju nicka na sta bi licilo.
da aj pogle celu moju recenicu rekao sam ili ID ! sta fali ID nek zelena bude smao administracija i nju nemoze niko i to je to ?
Pa ces morati pogadjati ko je ko...

Mene da se pita, ja ovo nikad ne bi nikome odobrio... Cak sta vise, mislim da je jedina greska sto je administracija pravila greske pa pojedincima mjenjala username po par puta i normalno da ce se svi buniti...

Ali, to je samo moje misljenje u masi suprotnih
nera_f je napisao/la:
Pa ces morati pogadjati ko je ko...

Mene da se pita, ja ovo nikad ne bi nikome odobrio... Cak sta vise, mislim da je jedina greska sto je administracija pravila greske pa pojedincima mjenjala username po par puta i normalno da ce se svi buniti...

Ali, to je samo moje misljenje u masi suprotnih :-*
Da je meni jednom promjeniti username, za razliku od ostalih kojim je x puta promjenjeno :S
Gif avatari <3 !

Super, neka malo novosti za gamers.ba zajednicu.

btw, ova crvena boja na idu je prejjaka... barem meni
jacky je napisao/la:
Stavite da se moze jednom mjesecno mjenjat nick, i da mogu samo premium korisnici.
Vama dobro - nama dobro :)

Ispraviti ovo sa editom, iritira pravo
Stavi samo

Post editovao: jacky u 13:37 Broj edita: $bla
Slazem se :)

Pih... kakve veze ima taj ID.... :r

Jedva cekam da promjenim nick :D
Nece se regulisati komentarisanje na slikama dana, barem thumbs up/down sistemom?
To je vaznije i korisnije od bilo kakvih mjenjanja nickova i sistema obavjestenja, al' haj.. da ubacim mojih pet Pfeninga.
Zilla je napisao/la:
Nece se regulisati komentarisanje na slikama dana, barem thumbs up/down sistemom?
To je vaznije i korisnije od bilo kakvih mjenjanja nickova i sistema obavjestenja, al' haj.. da ubacim mojih pet Pfeninga.
Ne znam Zila, to je vec velika promjena stranice, za to trebam pitati poglavare pa kako oni odluce
ash je napisao/la:
Ne znam Zila, to je vec velika promjena stranice, za to trebam pitati poglavare pa kako oni odluce
Još kad bi poglavari bili aktivni bili bismo na konju

Btw. +1 za nickove, konačno da se i to uvodi.
ash je napisao/la:
dodaj pod hardware u profilu : tastatura :P
eto toliko od mene :P
Popraviti recnezije!
yeeeey
ash se aktivir'o...ima da sad sve promjenimo od tema do ID-a
Eh napokon promjena nickova, samo bilo bi extra da se uvede kao sto ash rece odredjeni broj promjena nickova u odredjenom vremenskom periodu !! Et fine novosti na g.ba !!

EDIT:

Ev sad mi pade napamet dok sam ovo gore pisao.. Bilo bi fino kad bi recimo mogli promjeniti samo premium korisnici nick i to jednom u godini.. jer kao sto nera rece kako ces pofatati ko je ko.. mislim ovo je samo neki kao prijedlog a ash zna najbolje sta je naumio ugl SRETNO u daljnjem poboljsanju g.ba !!
ACE je napisao/la:
- A zasto su neki clanovi imali povlastice i dobili nove, vecinom manje, ID-ove ?
- Ne kontam zasto su admini dozvolili, prema mom misljenju, jedan tako veliki luksuz ?
Mislis da ima neke koristi sto je dobio ID manji ?

Licno misljenje za ID, da ga pokriju obicnim/premium korisnicima da samo mod/gmod/admin mogu da vide da ne bi bilo vise svadze u vezi ovoga...

btw. ovaj ID obicnim i premium korisnicima nista ne sluzi, sem da se k*rci po portalu imam veci id itd....

EDIT: I ovo oko medalja, ja bi izbrisao medalju "G.ba Admin" i stavio bi samo medalju koja ukazuje da je on glavni za taj server i njemu da se obracaju oko banova tj. da se odaberu 5 clanova koji ce se u vezi toga brinut...
- Od svega najviše mi se svidilo GIF-avatari i promjena Nickova .
Ovo ostalo nekoristim i nisam nikada trazio .
elDin je napisao/la:
Moze npr. kupis premium i mozes izmijeniti ime,svako pola godine

Ajd uvedite gif avatare vishe
kako bi sigovi legli, al nema od tog ništa

uglavnom fino to za mijenjanje nicka i za .gif avatare
Svaka cast za ovo da mozemo mijenjati nickove. Ali kao sto su i ostali rekli, uvedite .gif avatare

- prije bilo, predobro :]
Dajte ba sta serete...Pa ako budemo imali tu opciju za mjenjanje nickova necemo znati ko je ko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.