Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]aero

202 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 11:17

Ako moze bez komentara '7/10' 'dobro je' 'lose je' 'super je'
itd.
Dajte neki konstruktivan komentar, sta bi izbacili sta dodali, i uopste misljenje o radu. Rad sam stavio na crnu pozadinu jer se rad bolje vidi na njoj.
Otvarao sam i prije pic sa jednim radom i moglo je

Post dobio aplauz od ultranumb

aer0 je napisao/la:
Otvarao sam i prije pic sa jednim radom i moglo je
Dodao bih samo jos transparent okvir i nista vise.
Ostalo pure 'n simple.

Sto se tice okvira ovako postavi, pa vidi kako izgleda

-New layer -iznad svih dosadasnjih.
-Select>select all
-Edit>stroke>3pt, black
-Edit>stroke>2pt, white
-Edit>stroke>1pt, black

I na kraju stavis taj "new layer" gdje se nalazi okvir u overlay ili soft light.

© _Edy_-2010 sva prava su zadrzana.
Gledajući općenito, rad je kvalitetan, ali ima i par gresaka.
Prva, ujedno i najveća, je vrlo loše izrezan render(vidi se bijelo po obrisima) - u mnogome ti narušava rad.
Druga, koja proizilazi iz nekvalitete rendera je slabija dubina(i meni samom glupo zvuči), ali ako ti je light source ispod rendera(kojeg si dobro osvijetlio), onda ovaj desni dio ruke treba biti zatamnjen, a kod tebe se jasno vidi.
Šta bi dodao - pored onog japanskog/kineskog slova dodaj jos jedno isto, samo manje, pored i malo(ali malo) pojačaj boju.
To bi bilo to - overall 8/10 - kvalitetno!
Eh ti si uklopio sve to sakl nakl vakl , ali ovaj radi mora imati duplo više nekih effekata da bi upadao u oći taki su ti sigovi !

4/5

KEEP WORKING .
Trebas dodati mnogo jos efekata, bruseva i slicno. 5/10. Potrudi se jos vise slijedeceg puta
Hmm, dobar rad, svidlja mi se, nije moj stil ali je dobar. Render ti izgleda nije kvalitetno ubacen, vide se ti nedostaci ne dobro izrezanih rendera. Pozadina nije losa (skroz desno, remeti izgledu rada, ovo u cosku, unknown color pobrisi pa u crno), uglavnom boje si fino spario, tekst fino pozicioniro. No ono sto bi bilo fino jeste da si ubacio jos kakvih minijaturnih efekata/detalja koji bi pridonosili boljem izgledu rada. Meni je ovo jos uvjek nedovrsen rad.

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.