Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Barakude

185 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.06.2010. u 19:13

Imam problem kupio sma barakude or razera i sve sam skopcu ima zvuka i sve je uredu ali mikrofon neradi provjerio sam da li je dobro ukopcano ali sve radi osim mikrofona moze li mi neko pomoci dajem 50 boba za pomoc

edit :
imam xp professional i neznam koja mi je zvucna imam zvuka na njima a u adio devices nepise mi da su ubacene neznam kako
Koja ti je zvucna karta
moguci problemi:
1.Smanjen ili ugasen mikrofon na windowsu
2.Smanjen ili ugasen mikrofon na programu preko kojeg ga testiras
3.Ne valja ulaz za mic
4.Ne znam trebajul' kakvi driveri za Razer Baracuda ?!
Vidi u podesavanju da nisi stavio mikrofon na mute
start / control panel / Sound and Voice Devices / pa onda, / Voice / Default Device ( to ti je primanje zvuka ) izaberes slusalice naravno, i dole Voice recording takodjer mic od baracuda ili tvojih draivera koje vec ti koristi maticna ploca,
Onda u normalnom Volume Control nadjes i podesis i to je to.
Smito je napisao/la:
moguci problemi:
1.Smanjen ili ugasen mikrofon na windowsu
2.Smanjen ili ugasen mikrofon na programu preko kojeg ga testiras
3.Ne valja ulaz za mic
4.Ne znam trebajul' kakvi driveri za Razer Baracuda ?!
kako da upalim mikrofon u windowsu a kada mikrofon izvadim prestane da gori svjetlo a kad ga ubacim svijetli da je ubacen?
Cibi je napisao/la:
kako da upalim mikrofon u windowsu a kada mikrofon izvadim prestane da gori svjetlo a kad ga ubacim svijetli da je ubacen?
Koji windows koristis?
yassa je napisao/la:
start / control panel / Sound and Voice Devices / pa onda, / Voice / Default Device ( to ti je primanje zvuka ) izaberes slusalice naravno, i dole Voice recording takodjer mic od baracuda ili tvojih draivera koje vec ti koristi maticna ploca,
Onda u normalnom Volume Control nadjes i podesis i to je to.
uopste mi neocitava da su mi ubacene ali ima zvuka na njima
Cibi je napisao/la:
uopste mi neocitava da su mi ubacene ali ima zvuka na njima
Pokušaj instalirati drivere od barakuda...
nyonyo je napisao/la:
Pokušaj instalirati drivere od barakuda...
LINK
Klikni 2 put na ikonicu gdje pojacavas sound, ides onda options i ukljucis Advanced Controls. Posle toga kliknes Advanced i iskljucis 1. Disable digital output i 2. Swap center/subwoofer controls i pokusaj onda.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.