Pozdrav.
Vjerujem da nisam fulio podforum a i ako jesam, molim vas ne zamjerite, neznam sta da radim.
Molio bih da pomognete, hitno mi je potreban zvuk danas.
Znaci, ovako , zvucnici ne rade. Nisam nesto nesvjesno uradio pa pomjerio u opcijama, jer sam uporedio sa jos jednim racunarom na kojem odlicno ferceraju, komponente su iste.
Ne rade ima 3 dana, i sva ova 3 dana koja provedem na racunaru, prckam po opcijama i nesto al ne radi.
Radio sam ono protiv virusa, skeniranje. Sve je uredu , nije nasao nijedan.
Molim vas pomozite, jako hitnoo potrebno. Da nije toliko potrebno ne bih 2 teme stavljao
Vjerujem da nisam fulio podforum a i ako jesam, molim vas ne zamjerite, neznam sta da radim.
Molio bih da pomognete, hitno mi je potreban zvuk danas.
Znaci, ovako , zvucnici ne rade. Nisam nesto nesvjesno uradio pa pomjerio u opcijama, jer sam uporedio sa jos jednim racunarom na kojem odlicno ferceraju, komponente su iste.
Ne rade ima 3 dana, i sva ova 3 dana koja provedem na racunaru, prckam po opcijama i nesto al ne radi.
Radio sam ono protiv virusa, skeniranje. Sve je uredu , nije nasao nijedan.
Molim vas pomozite, jako hitnoo potrebno. Da nije toliko potrebno ne bih 2 teme stavljao
EFAULTS" ako ti je zvuk preko realtek,a
Al prije da pokusas system restore
probaj sa pc wizardom,bez formatiranja,skini nove drivere pa ih install,ponistit ce ti se postavke,kada to uradish,