e ovako zdravo svima naime juce mi se pokvarili zvucnici na kompu oni logitech ali oni najeftiniji (mislim jedno 20-ak KM).ne isplati se popravljati,pa rijesio sam da kupim bolje zvucnike one 2,1 ili 5,1 sta vi mislite koji su bolji za komp meni drug kaze da su bolji ovi 2,1 za komp ali ja bih da cujem vase misljenje neko ko zna oko toga.pozz
Diskusija
pc zvucnici
53 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.07.2010. u 17:02
Ako hoces za gaminga iskljucivo uzmi 2.1 .Imam ja logitec x-210 po 50w i prezadovoljan sam .Ako vec uzimas 5.1 uzmi odma i neku dobru zvucnu kartu .Jer neces osjetiti neko veliku promjenu u kvaliteti .Ja imam onu steel series siberie zvucnu i radi normalno sa ovim zvucnicima
Pa mislim da je dovoljno 2.1 230V od 120W u prosjeku, mislim da je to dovoljno...
cRYZ3R je napisao/la:
Ako hoces za gaminga iskljucivo uzmi 2.1 .Imam ja logitec x-210 po 50w i prezadovoljan sam .Ako vec uzimas 5.1 uzmi odma i neku dobru zvucnu kartu .Jer neces osjetiti neko veliku promjenu u kvaliteti .Ja imam onu steel series siberie zvucnu i radi normalno sa ovim zvucnicima
Intel 82801GB ICH7 - da li na ovoj bi dobro doslo onih 5.1 ili 2.1 ?
iwdnplaysson je napisao/la:
Kupi onda 5.1 zvučnike, btw. šta kažeš na moje zvučnike ? 
+ zvučna ti nevalja baš, integrirana, možeš kupiti solidnu externu za nekih 50ak km, 6 kanala.

+ zvučna ti nevalja baš, integrirana, možeš kupiti solidnu externu za nekih 50ak km, 6 kanala.
ma pravo da ti kazem ne razumjem se bas oko zvucne kartice,jos cu razmisliti nekako zelio bih da se cuje dobro ono da bas udara a sad ne znam koju jacinu da gledam koji li su jaci
cRYZ3R je napisao/la:
Dobri su pravo .Kolko si platio sve to
.
.

sta kazes na moje...samo sam laptop zamijenio sada

btw ako hoces dobre 5.1 uzmes logitech x-510 ili x-530... ja imam ove 530 redovno je predstavnik stanara na vratima... kostaju oko 130km koliko sam ja vidio...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.