Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7, sound driver-i

88 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.10.2010. u 18:27

Eh ovako
Stvarno mi treba pomoc

Formatiro sam racunar, i sad instaliro sebi OS Windows 7, dok mi je prije bio XP
I sad kako mi je racunar iz 2006 i zvucna kartica mi je starija
A ja imam driver-e za zvucnu ali za OS XP
Pa na na internetu trazio nekakve drivere, Realtek...
Ali ni jedan ne radi

A radio sam i "update software", ali opet nista

Da li ko zna rjesenje ?
plsss HELP ! ! !
De napiši ime zvučne karte odnosno ime tog drivera koji je namijenjen za Windows XP.
Ako nemozes naci drivere za windows7, kod neki sluzi i vista driveri. Taj slucaj je bio kod mene par puta na nekim maticnim. Usput na ovoj stranici imas sve sto se tice drivera www.treiber.de
http://www.youtube.com/watch?v=X6aAUuxaMqc
Uključi UPDATE i sve sačekaš malo da ti sistem skine potrebne drivere, nakon toga install i RR računar.
Windows 7 preko updata sve drivere instalira.

Ako nebude radilo u search kucaj dxdiag i u audio sekciji će ti pisati sve potrebne informacije vezane za zvučnu i preko njih skineš drivere sa oficijalne stranice.
skile je napisao/la:
Uključi UPDATE i sve sačekaš malo da ti sistem skine potrebne drivere, nakon toga install i RR računar.
Windows 7 preko updata sve drivere instalira.

Ako nebude radilo u search kucaj dxdiag i u audio sekciji će ti pisati sve potrebne informacije vezane za zvučnu i preko njih skineš drivere sa oficijalne stranice.
Uradio sam ovo preko "dxdiag" ali mi u NOTES za Sound pise
"No sound card was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacturer."

A sada sam skino Everest Ulitimate pa pokusavam trenutno preko njega, imo sam Everest Home

Ipak momci HVALA, ako uspije javit cu vam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.