Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Win 7

79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.11.2010. u 11:35

Imam ovu konfiguraciju : Intel Pentium 4 2.8 GHz, 1 GB RAM
Sada koristim xp i htio bi da pređem na w7 na racunaru samo surfam,slusam muziku,snimam cdove ne igram igrica pa me zanima bil' mi za tih potreba w7 bio brz dovoljno?
intel pro/100 ve network adapter - za ovu mreznu sam pokusavao da nađem driver za 7-icu ali nisam uspio,pa me zanima hoce li se instalirati pri instalaciji windowsa 7 ili gdje mogu naći driver ?
- Pc ce ti sigurno bit brzi sa win 7 .
instaliraj neces se pokajat, a znam da drajvere sam instalira. :) sad oceli tebi to neznam poz ;)
Nečeš imati problema, sistem zahtjeva minimalno 1GB rama i 1GHz procesor, imam sličnu konfiguraciju i odlično fercera.Što se tiče drivera sistem pri update-u pronađe potrebne drivere i instalira ih tu se nemoj brinuti, preporučeno je da se instaliraju driveri od grafičke karte radi boljih efekata i sl., ali pošto nemaš potrebe za ovim nemoraš instalirati.
Ako te još nešto interesuje oko 7ce možeš mi se obratiti
meni je brzina 7.3 rama 3 G i kad instaliram windows 7 isto koda ima pemtium 2 bgm sranje xp zakon
Da, digni windows 7 neces se pokajati digni 32 bita ,
zato sto ti racunar nije za 64 bita
=]
StreeeL je napisao/la:
meni je brzina 7.3 rama 3 G i kad instaliram windows 7 isto koda ima pemtium 2 bgm sranje xp zakon
[B]Imas Core2Duo E7300 i ti mislis da je to 7,3GHz? xD omG

"pemtium" FAIL[/B]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.