Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabelnet, HS & ELOB?

154 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.06.2010. u 00:02

Pozdrav drugovi :)

Kao sto mnoge sarajlije vide grad je fino obljepljen plakatima kablovskih operatora BH CabelNet, ELOB i HS kako se uvode neke nove stvarcice poput poboljsavanja kvaliteta uluga digitalne tv, povecavanje broja kanala na kablovskim televizijama i ono sto me najvise interesuje "NOVE BRZINE INTERNET PAKETA!" ... Dali iko ima konkretne informacije oko ovog ? Jesu li se firme udruzile ili imaju neki zajednicki projekat ili sta je vec :) ?
Koliko sam ja čuo da će se ti svi provajderi udruziti
Ja narucio FLAT Full3 paket na HS-u dolazi sljedeci mjesec. Kazu da je brzina drama!
Odavno sam na HS-u, Full Paket 3, Flat internet, Brzina servera 3MB-a kroz 8 korisnika, daje mi brzinu skidanja fajla pri najvecoj brzini od 365kb/s !

HS pwnah !
zna li neko od vas jel istina da ce svi paketi u HS biti FLAT, naravno samo ce se razlikovati brzine ?:o :D
wazzzaap je napisao/la:
zna li neko od vas jel istina da ce svi paketi u HS biti FLAT, naravno samo ce se razlikovati brzine ?
Ja sam za taj FLAT nacuo vec u februaru ove godine, bice iza maja, ipak ce iti kad svima uvedu DHCP, ipak ovo ono ... a na kraju nista od svega ovoga opet nada zadnja umire
Provideri uvode digitalni signal, prate europske standarde, a što se tiče udruživanja čisto sumnjam prosto nevjerujem

Davno su počeli raditi, valjda su skontali da su loši i da se korisnici žale na njihove usluge.

Logosoft FTW.
FritzzYYYY je napisao/la:
Ja sam za taj FLAT nacuo vec u februaru ove godine, bice iza maja, ipak ce iti kad svima uvedu DHCP, ipak ovo ono ... a na kraju nista od svega ovoga opet nada zadnja umire :)
I ja brate sam cuo za to davno al' nista od toga :) ali sto kazes nadajmo se :) pa makar da nam povecaju limit :D
titaN_ je napisao/la:
Nacuo sam nedavno flat pakete ♥
Sad vam uvode flat ? Imate l' vodu ?
Vidim da se svi vi u ovo bolje razumijete od mene..pa ako moze jedan mali savjet...koristim th telekom (telefon i net) i svaki put zavrtim glavom od racuna...:|
trebam mi neki paket u koji je ukljuceno sve..i net i tv i telefon...sta je najpovoljnije...elob, logosoft (zvala sam ali ne pokrivaju moju zgradu), moja tv paketi, blic.net..???? ili neka kombinacija...da li u tom slucaju iko nudi samo internet..bez kablovske..? da uzmem paket moja tv telefon i tv a net nesto da iskombinujem...?
pomagajte plizzzz :D
TelemachDOTba počeli davno sa radom, iako su novi mnogo su dobri, mada još rade na konekcijama. Kablovska je ok, net jak, svi paketi flat, uskoro i telefonske usluge, itd. Više informacija na njihovoj stranici.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.