Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

PSP Video Converter?

103 pregleda · 9 odgovora · otvorena 05.06.2010. u 22:01

Treba mi program uz pomoć kojeg ću filmove, mp4 fajlove i sl. konvertovati na veličinu za PSP display, a da se pri tome smanji i veličina datoteke koju pretvaram.

Isprobao sam neke, a nisam uspio postići ono što sam želio. Recimo, film, DivX od 700mb sam konvertovao na manju rezoluciju, tj. na rezoluciju PSP-a, a fajl tj. video fajl koji sam dobio ispao čak nešto teži od početnog koji je "kao" veće rezolucije, tačnije, zauzimao je oko 1,1GB. Znam da je kolega imao neki program s kojim je smanjivao filmove na nešto oko 200mb i bili su zavidne kvalitete za tu veličinu displaya, tako nešto i meni treba.

z.
Evo jedan video kako da to napravis
btw>imam i ja psp zovi da sta deremo online

http://www.youtube.com/watch?v=8D-cNTGrLVk
Rješenje
Ovako, sad sam testirao i evo rezultat:
Video od 50 MB sa optimalnim kvalitetom konvertovan u 15 MB.
Program kojim sam radio ovo je - YouTube Downloader(link ako žeiliš možeš dobit na PM)
Znači ovim programom možeš usput i dw sa YouTube-a ako želiš a daje odlične rezultate u Converteru. Eto probaj pa odluči.
Skini Real Player pack ... i imat ćeš konverter za PSP i Ipod iz za sve uredjaje

Evo SS

NIJE_BITNO je napisao/la:
Skini Real Player pack ... i imat ćeš konverter za PSP i Ipod iz za sve uredjaje

Evo SS

Skinuo Real Player SP, našao to gdje se konvertuje, međutim, kada hoću da konvertujem, otvori mi zahtjev za kupovinu nekog Real Player Pro ili slično.
Kakashi je napisao/la:
Skinuo Real Player SP, našao to gdje se konvertuje, međutim, kada hoću da konvertujem, otvori mi zahtjev za kupovinu nekog Real Player Pro ili slično.
http://www.pspvideo9.com/

Uploaded with ImageShack.us

Malo reći da je prejak convertor, pomogao je i ovdje
Kada konvertuje u manju rezoluciju, veličina se višestruko smani.Poslaću na PM link.
Ne mogu da skontam kako neko može otići na Google i pronaći neki Converter i ovdje poslati kao "Evo ja pomogogao", to i ja znam i onda ne moram postavljati zahtjev za pomoć. Tražio sam nešto što i vi koristite, a ne nešto što ću i ja naći na google-u.

Davali ste mi Neke programe koji bez Full verzije ništa ne vrijede, što je po meni sramota. Evo ovom liku što mi je dao JDownloader, imao sam ga, a iskreno nisam znao da preko njega mogu i konvertovati. najbolji efekat postižem sa njim, od 250mb, napravi 60, a da je kvaliteta onako solidna tj. može se gledati.

Hvala i pozdrav.
Kakashi je napisao/la:
Ne mogu da skontam kako neko može otići na Google i pronaći neki Converter i ovdje poslati kao "Evo ja pomogogao", to i ja znam i onda ne moram postavljati zahtjev za pomoć. Tražio sam nešto što i vi koristite, a ne nešto što ću i ja naći na google-u.

Davali ste mi Neke programe koji bez Full verzije ništa ne vrijede, što je po meni sramota. Evo ovom liku što mi je dao JDownloader, imao sam ga, a iskreno nisam znao da preko njega mogu i konvertovati. najbolji efekat postižem sa njim, od 250mb, napravi 60, a da je kvaliteta onako solidna tj. može se gledati.

Hvala i pozdrav.
Nema na čemu br0 Bitno je da možeš nešto uradit
-Znam inače čim se tema otvori odma google.ba i traže

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.