Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS internet

102 pregleda · 3 odgovora · otvorena 02.06.2010. u 00:31

pozz gameri. e ovako pitanje je sljedece: dobio sam ovaj net prije 5 dana to jest full paket 2, i do sad sam skino 3 gb, 1 gb sam skino neki film to je bila samo proba da vidim kako skida xD a ostalo mi je skinulo samo.Cc ne moguce kako da potrosim 2 gb na cs po 2 sata dnevno i fb i pik.ba? sto ja najvise koristim jedan moj drug kaze da je do update a gdje se gasi taj update to jest neki windows nemam pojma a jel mozda moguce da se neko drugi konektuje na moj pw i username cc a i to sam promjenio to jest pw ili je ipak update jel se gasi update na windows firewal i nemojte zamjerit na gramaticke greske nervozan sam:(:(

pozz
automatsko updateovanje windowsa se gasi preko Control Panela. Imas dio Automatic Updates, otvori ti prozorčić gdje označiš Turn off Automatic Updates.
Za pocetak promijeni password, jer je mozda jos onaj neki njihov defaultni. Drugo - skini bandwidth meter da tacno znas kad si sta skidao sa svog kompa, onda uporedis to sa onim listingom na stranici. Ako i dalje ne valja, nazovi ih, oni ce ti najbolje rec' kako sta ...
~Promjeni pw
~Ne govori ga nikome
~Skini neki programcic da vidis koliko trosis
~100% ti nije niko ulazio nego si sam potrio nego nisi svjestan kako to brzo ide... Ako si tek dobio net predpostavljam da ne sliazis s njega...

GL :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.