Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BEZICNI INTERNET

166 pregleda · 11 odgovora · otvorena 07.06.2010. u 21:54

E ljudi,imam 1 pitanje... ovako:
Idem u subotu kod rodaka i ostacu 2-3 sedmice.Tu mi cesto bude dosadno pa bih volio znati mogul kako imati internet za vrijeme dok sam tamo.Ti rodaci su onako... malo stariji ljudi pa nemaju internet.
Zanima me,dal ima neka mogucnost da za to vrijeme imam bezicni internet,imam laptop i postoji li neka mogucnost (OSIM DA TI LJUDI KOD KOJIH IDEM PRIKLJUCE INTERNET) da imam intenet.Nesto u smislu tog bezicnog,mobilnog ili takvog nekog interneta :D
Vidio sam nesto po gradu je bilo nekih reklama ono nesto,stavis USB u komp i imas internet...

POMOC
wexillon je napisao/la:
Kupis mobilni internet i rijesena stvar :r
kako care,de pomozi molim te
Shekspir je napisao/la:
kako care,de pomozi molim te
Odes u neki centar koji prodaje internet i ta sranja, ne znam za BiH, nesto kao bhnet, Logosoft itd. Registriras se valjda, kupis, instaliras i drukas. Ja mislim da moras novu tarifu prebacivat i ta sranja...
wexillon je napisao/la:
Odes u neki centar koji prodaje internet i ta sranja, ne znam za BiH, nesto kao bhnet, Logosoft itd. Registriras se valjda, kupis, instaliras i drukas. Ja mislim da moras novu tarifu prebacivat i ta sranja...
e cek' nisam takodje inforimisan o tome dali se placa msm mesecno i to :D ili samo kada uzimas usb :D jer u slicnoj sam situaciji i znam sve sto si rekao samo nznm dali se placa mesecno?? :D
ItAchi je napisao/la:
e cek' nisam takodje inforimisan o tome dali se placa msm mesecno i to ili samo kada uzimas usb jer u slicnoj sam situaciji i znam sve sto si rekao samo nznm dali se placa mesecno??
Sta bi ti besplatno ... normalno da se placa svaki mjesec
_Edy_ je napisao/la:
Sta bi ti besplatno ... normalno da se placa svaki mjesec ;D
a ne kontao sam jaran mi pricao da kao sada se nseto pojavilo kao kupis usb samo i neplacas onda nego svake godine nes platis malo i imas citavu godinu :D al nisam ga bas najbolje skontao
Pa ako će ti bit' dosadno, koji q ideš onda tamo ?
_Edy_ je napisao/la:
Sta bi ti besplatno ... normalno da se placa svaki mjesec ;D
MOZEL MI NEKO OBJASNITI OVO http://www.bhtelecom.ba/4322.html
to je ono sto sam ja govorio da bi mi dobrodoslo dok nisam kuci al koliko vidim sve je to nesto preko 100 maraka,a ne razumijem o cemu se radi uopste
mozel neko objasniti?
Shekspir je napisao/la:
MOZEL MI NEKO OBJASNITI OVO http://www.bhtelecom.ba/4322.html
to je ono sto sam ja govorio da bi mi dobrodoslo dok nisam kuci al koliko vidim sve je to nesto preko 100 maraka,a ne razumijem o cemu se radi uopste
mozel neko objasniti?
lika k'o sto pise kupis ovo 170 KM
mjesecna rata na 12 mjeseci predplate svaki mjeseec placas 14KM
il ako se predplatis na 24 mjeseca svaki mjesec 7 KM
I sta ima da se raspravlja
Instaliraj igrica kakvih i zabavi se

Nema care nema to sto ti hoces

"nema ekonomske racunice" za poste da to prave po mjesec ...
_Edy_ je napisao/la:
lika k'o sto pise kupis ovo 170 KM
mjesecna rata na 12 mjeseci predplate svaki mjeseec placas 14KM
il ako se predplatis na 24 mjeseca svaki mjesec 7 KM
I sta ima da se raspravlja
Instaliraj igrica kakvih i zabavi se :r

Nema care nema to sto ti hoces

"nema ekonomske racunice" za poste da to prave po mjesec ...
ma je*e me ono sto na kraju pise nesto za marku pa 5 maraka,pa ima milion cijena jbg :D
a meni bi trebalo nest za 1 mjesec :D
iwdnplaysson je napisao/la:
Pa ako će ti bit' dosadno, koji q ideš onda tamo ?
Realno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.