Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 15 bodova

Internet - ZONA

49 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.06.2010. u 19:23

[ NEK' SE TEMA LOCK, JER NEMA KONKRETNOG RJEŠENJA]
HVALA ONIMA KOJI SU BAREM POKUSALI, AL NIE POMOGLO ]
Eh zz raja..
Da pitam samo one korisnike koje koriste ovaj NET [ ZONA ].
Do maloprije sam imao normalnu konekciju sve je radilo kako treba .
Medjutim krenuo sam napolje i hajd izbaci me reko da probam se ponovo konektovati nece, nisam vise ni pokusavao.
Kad sam dosao kuci, vidim nema mi signala na koji se trebam konektovati zna li neko u cemu je problem.

Ne pisite odgovore.
Provjeri karticu [ karticu sam mijenjao stavljao novu i nista ]
Provjeri konektor [ promjenio sam i konektor zamjenio napravio novo jer sam mislio da su zice one otisle ]

Ako ne znate u cemu moze biti problem, nemojte nista ni pisat. 8-)
A kolika je mogućnost da oni rade nešto na mreži? Mislim da je velika. Strpi se malo ili ih nazovi, jer sigurno do tebe nije.
reLo je napisao/la:
A kolika je mogućnost da oni rade nešto na mreži? Mislim da je velika. Strpi se malo ili ih nazovi, jer sigurno do tebe nije.
Momak iz firme te je dolazio i on je ovo sve promjenio i nista.
Zvao je da pita jel moguce da nema tog signala trenutno, rekli su da je to NEMOGUCE.
Sad jedino ostaje da nije do antene, a ne bi se mogao konektovati na drugi signal da je do antene .
I ja imam zonu.Dokaz:

Bolje navikni se na to.Ja imam taj internet(na kompu ne laptopu) i jako često nestaje.Nekad je error ko fol da korisničko ime,pw ili domena nisu točni,nekad samo piše connecting bla bla...Uglavnom ja ću uskoro mjenjati net jer je skroz usran.Starci nešto seru da im se neda mjenjat,imamo taj net 2 godine.
Zovni ih,reći će da nešto rade ili da je do tebe nešto.
Pravopisne greške [ON] žuri mi se jako moram ići,bye.
MaxYz je napisao/la:
I ja imam zonu.Dokaz:

Bolje navikni se na to.Ja imam taj internet(na kompu ne laptopu) i jako često nestaje.Nekad je error ko fol da korisničko ime,pw ili domena nisu točni,nekad samo piše connecting bla bla...Uglavnom ja ću uskoro mjenjati net jer je skroz usran.Starci nešto seru da im se neda mjenjat,imamo taj net 2 godine.
Zovni ih,reći će da nešto rade ili da je do tebe nešto.
Pravopisne greške [ON] žuri mi se jako moram ići,bye.
Ma ja ga koristim jedno 2mjeseca tek, vjeruj mi nisam imao nikakvih problema a evo sad se ovo dešava.
Pogledaj na profilu imas speedtest.
Ista konekcija kao i kod tebe.
Valjda ce popraviti ovo.
A vidim da ovdje nema niko nikakvo rješenje ...
Odi dole desni klik-repair.
Ako ne pomogne, uradi reinstalaciju softwera airlive, ako ni to ne pomogne, do opreme ti je.
voLume je napisao/la:
Odi dole desni klik-repair.
Ako ne pomogne, uradi reinstalaciju softwera airlive, ako ni to ne pomogne, do opreme ti je.
Ma idem repair svake 2 min.
I refresh stalno udaram ne bil' doslo -.-
Al nema od toga nista .
Vidjecu sutra doce ljudi da provjere antenu i tako to valjda ce popravit
Jasm1n je napisao/la:
Ma idem repair svake 2 min.
I refresh stalno udaram ne bil' doslo -.-
Al nema od toga nista .
Vidjecu sutra doce ljudi da provjere antenu i tako to valjda ce popravit
Ni meni tako nije bilo signala, lomio se, okretao antenu, pravio konektor, i onda uradim reinstall airlive-a i učita se signala.Probaj to, da ti ne dolaze ljudi džaba.
voLume je napisao/la:
Ni meni tako nije bilo signala, lomio se, okretao antenu, pravio konektor, i onda uradim reinstall airlive-a i učita se signala.Probaj to, da ti ne dolaze ljudi džaba.
Pokusao bih ja to nemam uopste CD od kartice, rekli su da ce doci sutra, j*bat cu im sve ako ne naprave .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.