E ovako ljudi, na laptopu imam Windows 7 Ultimate od 3. februara i to je crackovana (aktivirana) verzija. Sve je radilo prejebeno savršeno dok mi se jedne noći nije pojavilo da je Windows nelegalan i počele su notifikacije, sranja, bla bla bla. Poslije sam saznao da se to pojavilo nakon skidanja WAT (Windows Activation Technologies) update-a koji je prepoznao da je Windows nelegalan. Nekako sam uspio aktivirati, ali nije to to, jer mi nekad izbacuje notifikaciju o tome da on (Windows) nije legalan, a i ne mogu update-ovati sistem. Sad me zanima, hoće li se to isto pojaviti ako ja ponovo podignem tu istu sedmicu ali bez instaliranja tog WAT Update, ili da dižem Vistu Ultimate (orig.) jer imam 4 GB RAM-a pa mi se ne diže Xp. Thx raja (:
Diskusija
Windows 7 - Panika !!
139 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.06.2010. u 22:12
Sto se tice rama mozes ti dignut i desetku ako je 32 bit nema veze. Poznaje samo 3 i nesto gb rama.
Ispravite me ako grijesim.
A sto se tice vindouvza, snimi samo ponovo i ne instaliraj taj WAT i uzivaj.
Ispravite me ako grijesim.
A sto se tice vindouvza, snimi samo ponovo i ne instaliraj taj WAT i uzivaj.
to ti se ne bi trebalo događati ako sistem ponovno podigneš
ako ti treba,pošaljem ti na pp link za skinuti windows7 ultimate koji se sam aktivira (32-bit ili 64-bit verzija)
ako ti treba,pošaljem ti na pp link za skinuti windows7 ultimate koji se sam aktivira (32-bit ili 64-bit verzija)
THE_BEST je napisao/la:
to ti se ne bi trebalo događati ako sistem ponovno podigneš
Bracika imo sam isti problem.W7 mi radio normala sve aktiviro kad jednog dana samo me provalio neki update i trazio tacan activation key.To me je previse nerviralo pa sam digo xp al posto ti imas 4 gb sto kaze Jewel prepoznat ce ti samo 3gb..
Obori sistem pa ga ponovo digni i sve ce bit ok.
Obori sistem pa ga ponovo digni i sve ce bit ok.
Skines ovo
http://hotfile.com/dl/43250289/13cdd1c/Windows20720Activation20-20Its20removes20Windows20Activation20Technologies20Permanentely.rar.html
exstraktujes i pokrens ikonu i pritisnes REMOVE WAT
sacekas par minuta minut dva max 5 i onda ce ti reci da restartujes racunar i nece biti toga vise WAT....
to je to
http://hotfile.com/dl/43250289/13cdd1c/Windows20720Activation20-20Its20removes20Windows20Activation20Technologies20Permanentely.rar.html
sacekas par minuta minut dva max 5 i onda ce ti reci da restartujes racunar i nece biti toga vise WAT....
to je to
Hell_Shadow je napisao/la:
Pa i ovaj moj se sam aktivira, podići ću, ne trenutno, jer mi je mrsko, ali pri kraju mjeseca, pa da imam limita za sljedeći mjesec da ga updatujem. Inače skidam igre k'o lud. Fala ba
poslušaj jewela i instaliraj 64-bitnu verziju (ako već nisi)
probaj i ovaj post iznad,čini mi se kao i elegentanije rješenje
xE0N je napisao/la:
Skines ovo
to je to
to je to
Mislim da ću podić opet Win 7, ali nisam siguran za 64 ili 32 bitni, jer mi je grafa "Intel Mobile 4 Series 4500 MHD" pa nez podrzava li 64 bitni sistem, tj. ima li drivera za 64 bitni sistema za tu grafu. Ako ko nadje driver, nek mi stavi link, bicu jako zahvalan. (:
Potreban windows 7 activator.
Poslao na PM.
btw.Isključi windows update jer ti je ilegalan win.
Poslao na PM.
skile je napisao/la:
Potreban windows 7 activator.
Poslao na PM.
Poslao na PM.
Pokrenuo, išao "apply" ali je pisalo: "FAILED" jbg
Garant zbog antivirusa.
Već uradio, ali mi opet izbacuje tu je***u notifikaciju i ne da mi update koristit. ):
Mislim da ću podić opet Win 7, ali nisam siguran za 64 ili 32 bitni, jer mi je grafa "Intel Mobile 4 Series 4500 MHD" pa nez podrzava li 64 bitni sistem, tj. ima li drivera za 64 bitni sistema za tu grafu. Ako ko nadje driver, nek mi stavi link, bicu jako zahvalan. (:
I slobodno stavi 64bitni sisteam
Brate ništa od toga, Trojanac :/
Garant zbog antivirusa.
Garant zbog antivirusa.
Nikad mi se niko nije zalio, svi su uspjesno aktivirali windows 7.
Probaj na netu naci aktivator, ako nebude moglo onda moras instalirat novi OS.
skile je napisao/la:
http://pokit.etf.ba/upload/pokita7f0d2b95c60161b3f3c82f764b1d1c9.png
Pa dok si bio i na XP, kada si uključivao update, izbacivalo ti je ona sranja, a ne na 7-ici..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.