Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

qESWC rezultati [GLAVNA TEMA]

10.330 pregleda · 273 odgovora · otvorena 22.05.2010. u 20:40

Posto vidim da raja stalno dize teme pa se zagube sta je vec bilo....

Ovdje pisete rezultate !

Cim saznate nesto novo prijavite ovdje i koristite opciju EDIT: !

Nemojte : spamati tip gl svima , line up te i te ekipe , i da psujete i tako neke stvari ....

Ljudi koji su ovo organizovali sigurno ce se javiti ovdje a mozda kasnije kad sve zavrsi 1 tema ce biti i pisite sta hocete psujte , hvalite itd.....

OVA TEMA ISKLJUCIVO ZA REZULTATE !
evo udjoh i ja u kucu ! gg eu4ia nice slavlje :D gg kka [ milan brat , quell brat ] <3 undera , i da samo da naglasim gate je osvojio 3 mjesto i kako je samo mozak prodao mi je kameru za 20 KM ahahahahahhahaha :) <3
n0RdeN je napisao/la:
evo udjoh i ja u kucu ! gg eu4ia nice slavlje :D gg kka [ milan brat , quell brat ] <3 undera , i da samo da naglasim gate je osvojio 3 mjesto i kako je samo mozak prodao mi je kameru za 20 KM ahahahahahhahaha :) <3
Oj nemogu da vjerujem kameru ti prodao za 20 km :S je***m ti hljeeb sto ja nisam bio tu ?

btw. kaka je kamera ^^
Predstavlja nas jedan stepa koji je prije par godina je**o dzamiju na ovom sajtu kad je bio bajram smijesno......

GG kkA :) bit ce bolje 9-)
Luzer je napisao/la:
Predstavlja nas jedan stepa koji je prije par godina je**o dzamiju na ovom sajtu kad je bio bajram smijesno......

GG kkA :) bit ce bolje 9-)
Sta hoces sa tim da kazes ?
Nisi ti nikad je**o crkvu boga ni nista tako ne pametuj zivis u multinacionalnoj drzavi hvala cao.
Te0o0 je napisao/la:
Nisi ti nikad je**o crkvu boga ni nista tako ne pametuj zivis u multinacionalnoj drzavi hvala cao.
ti mali da sutis :D sta ima to veze lik je 1/1 kad gledas ovako ima dosta gorih od njega a to sto ovaj gore govori mi je stvarno smijesno !
n0RdeN je napisao/la:
ti mali da sutis :D sta ima to veze lik je 1/1 kad gledas ovako ima dosta gorih od njega a to sto ovaj gore govori mi je stvarno smijesno !
Mali veci od tebe cini mi se :)
Kakva je ta kamera sto je kupi AHAHA :D I dokle ste vi dogurali ne vidi nigdje :S -.-'
Te0o0 je napisao/la:
Mali veci od tebe cini mi se :)
Kakva je ta kamera sto je kupi AHAHA :D I dokle ste vi dogurali ne vidi nigdje :S -.-'
brate dogurali do 1/8 finala ali dosta nama a kamera 12mpx ahahahahahahahah web camera ba 12 megapixela prejaka :D

ko je onaj sto tuce sa awp po tuscan ? ja sam takvog juce vidio jede sve zivo :) <3 i cestitke vam za juce voli brat <3
n0RdeN je napisao/la:
brate dogurali do 1/8 finala ali dosta nama a kamera 12mpx ahahahahahahahah web camera ba 12 megapixela prejaka :D

ko je onaj sto tuce sa awp po tuscan ? ja sam takvog juce vidio jede sve zivo :) <3 i cestitke vam za juce voli brat <3
hahahahah al za 20 prodo mogo je dobit za nju huh ...
Neznam nakva ovca tukla awpom :D Nisam uspio gledat bio sam ondje prico s gateom cini mi se nezz ni ja koe , kako si ono okreno tastaturu za 180 stepeni manijace . Vrati na gb ako vraco da ne spamam ovdje -.-'
Te0o0 je napisao/la:
Crkvu u zivotu nisam opsovao nit imam razlog da je psujem .....kao drugo on ti nije drzavljanin BOSNE I HERCEGOVINE...neka vrijedja svoje a ne tudje ......
tATON1 je napisao/la:
cestitke euforiji...

bio sam danas malo dole.gledao eu4oriu vs dyemine ekipe ja mislim :)

pozz za wazzzaapa i konobara koji je ultrajak lik8)

edit;

ne mogu sve sad citati,mozel ko rec jel igro sNake;D i kako le NX igrao.
pozz i tebi nisi treb'o ici da vidis konobaricu ultraprejakaaa :)
NX ispao u 1/4 od IQ nezz kojim rezultatom ;) snake igro mislim :| 9-)
Cestitke euforiji, ali najludji su bili oni sto su osvojili 3 mjesto mislim da su oldies bili odustali pa oni svi entelu nabijali na nos sto su treci xaxaxaxaxaxaxa xD
Ay zdrao ode u paris
bok1 je napisao/la:
Ay zdrao ode u paris
Cestitam
je napisao/la:
Imas zuti karton :|

Bilo je ok. Trudio sam se da ugodim svim gostima, koliko je to bilo u mojoj moci, mada to nije bilo u opisu mog posla na turniru. Nadam se da sam uspio u tome, bar malo. Neka stara prijateljstva su se ucvrstila, neka nova stekla, generalno turnir je protekao u lijepoj atmosferi. Lijep pozdrav. :)
GAZZEL je napisao/la:
Ko je dobio ?
IQ - eu4ia 9 : 16 train
IQ - eu4ia 8 : 16 inferno

nismo losi nimalo XD

btw eu4ia vs kka

prva mapa 16 : 7 vako nesto
i inferno 19 : 17

prejako je bilo, see you next year
wazzzaap je napisao/la:
pozz i tebi nisi treb'o ici da vidis konobaricu ultraprejakaaa
NX ispao u 1/4 od IQ nezz kojim rezultatom snake igro mislim :| 8-)
ma yebaji zvala me djevojka a i smor je dole sjediti cijeli dan.. ..steta sto zlayu idola nisam vidio :/
ako mislis na onu crnu konobaricu poslala mi je kredita haha...
do kad si ti osto?
Svaka cast eu4ija .
kake u <3u bravo
Ar1F je napisao/la:
IQ - eu4ia 9 : 16 train
IQ - eu4ia 8 : 16 inferno

nismo losi nimalo XD

btw eu4ia vs kka

prva mapa 16 : 7 vako nesto
i inferno 19 : 17

prejako je bilo, see you next year
HAHAHA, ko je izbacio one friends ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.