Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

qESWC rezultati [GLAVNA TEMA]

10.330 pregleda · 273 odgovora · otvorena 22.05.2010. u 20:40

Posto vidim da raja stalno dize teme pa se zagube sta je vec bilo....

Ovdje pisete rezultate !

Cim saznate nesto novo prijavite ovdje i koristite opciju EDIT: !

Nemojte : spamati tip gl svima , line up te i te ekipe , i da psujete i tako neke stvari ....

Ljudi koji su ovo organizovali sigurno ce se javiti ovdje a mozda kasnije kad sve zavrsi 1 tema ce biti i pisite sta hocete psujte , hvalite itd.....

OVA TEMA ISKLJUCIVO ZA REZULTATE !
DRAKEN1 je napisao/la:
Uredu pogrijesio sam ali EX YU najjaci klan eu4ia ,ne pratim grcku i tamo to pa necu da pricam ,greska moja .

Ali ipak EX YU eu4ia najjaca .
Jarane dobro jesi se razkvokodako ko kokos kad oce da snese jaje ...eu4ia najjaca pa najjaca dobroo postajes ozbiljno dosadan!!!!!
cava je napisao/la:
Jarane dobro jesi se razkvokodako ko kokos kad oce da snese jaje ...eu4ia najjaca pa najjaca dobroo postajes ozbiljno dosadan!!!!!
Koliko se sjecam tebe nisam citirao ? Njemu govorim ne tebi ko te j**e vec sam rekao

Ako ti se ne cita preskocis post i cao .
BloodSeeker je napisao/la:
Jel moze neko da potvrdi sta i kako se zavrsi izmedju kka i eu4ie ? Kako vidim za sada je samo potvrdjeno da je prva mapa 16:14 uzela eu4ia , i jel tacno za drugu da je half 13:2 za eu4iu ?
Jeste cicojko 12:3 half bio, milan javio...Ne znam za sada, necu da zovem mozda su preokrenuli :)
je napisao/la:
sergej de ponovi jos jednom nije mi jasno kad eu4ia moze biti najbolja?:P
Jao ne kapiram vas nikako gore je pisalo striktno qeswc rezultati nishta vise vi nastavljate svadju oko toga koje bolji koje slabiji! spustite se na zemlju, pricajte o temi koja je predvidjena za diskusiju!!!
Kako stoje euforia kka u infernu? preokret il
Kka ih je vjerovatno stigao, cim niko nista ne javlja o pobjednicima, mozda se upravo igra treca mapa!
ScoutZ je napisao/la:
Kka ih je vjerovatno stigao, cim niko nista ne javlja o pobjednicima, mozda se upravo igra treca mapa!
Ne javljaju se jer se cestita eu4iji :D
Bravo Milane brate , imas ti od mene cigare i sokic sledeci turnir.

Znas kako kazu jedna lasta ne cini prolece. :D

Svaka cast za igru bice drugih prilika.

@Nicky

Rekao sam ti ja jos u Sarajevu da nece moci tvoja ekipa da uzme a razlog necemo iznositi javno :P
Pobjedila eu4ia

de_train 16 14
de inferno 19 17

Svaka čast svima , kka dobar protivnik bio...

vidimo se sledeci put, odo spavat
ma pricajte vi sta hocete...i svadjajte se do sutra..i koje srbin i ko bosanac..i ko za koga navija...ali ja sam musliman i sa dragoscu govorim SOBLE I MILI su mashine u cs-u na balkanu....Mili sto ima skill nece ga niko nikad imat na ovim prostorima....dzaba vam i kka i taj neki stepa i ti neki rumuni i bugari i svi ti klanovi..jos jednom su pokazali da su najbolji..
cestitke euforiji...

bio sam danas malo dole.gledao eu4oriu vs dyemine ekipe ja mislim

pozz za wazzzaapa i konobara koji je ultrajak lik

edit;

ne mogu sve sad citati,mozel ko rec jel igro sNake i kako le NX igrao.
BloodSeeker je napisao/la:
Bravo Milane brate , imas ti od mene cigare i sokic sledeci turnir.

Znas kako kazu jedna lasta ne cini prolece. :D

Svaka cast za igru bice drugih prilika.

@Nicky

Rekao sam ti ja jos u Sarajevu da nece moci tvoja ekipa da uzme a razlog necemo iznositi javno :P
Realno i iskreno mislim da sad kad bi igrali jos 10 puta da ne bi izgubili ali dobro, zato i jeste CS to sto jeste, par sitnica i ode sve. Prebili smo eu4iu, pokazali ok igru za jedan mix. Ja sam prodao svoju ekipu jako losom igrom. Nista strasno, bilo je ok sve. Pozdrav za sve i cestitke pobjednicima :D

GG

P.S. Milan i dalje najveci luzer od svih :D
ETRLuque je napisao/la:
Sta, osvojila eu4ia? A golemo... hahahaha

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Post dobio šamar od wcKd

GG eu4ia. KKA prejako odigrali... milan urado i nogama i rukama, sve je super bilo

Pratimo vas u Parizu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.