Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qESWC - UPLATE

3.451 pregled · 92 odgovora · otvorena 14.05.2010. u 16:43

Molimo sve ekipe koje su prijavile svoje učešće na qESWC-u na ovoj temi da izvrše uplate predviđene za nastup na istom.
125 KM treba da bude uplaćeno na sljedeći žiro-račun

Uplatio je : (ime,adresa i telefon)
Ovdje pišete vaše ime i prezime, adresu stanovanja i ime klana za koji uplaćujete.
Primalac/primatelj : Sead Kurtagić
U novom redu pišete Broj kartice:
6764162000393729
Svrha doznake : UPLATA
Iznos za uplatu : 125 KM
Račun primaoca :
161 000 000 000 0011
Banka : Raiffeisen Bank

Uplatnica na kraju treba da izgleda ovako :

Ukoliko ste ekipa iz Sarajeva, uplatu možete izvršiti i direktno u I.C Eki prostorijama na Ilidži.

Za sve ostale informacije posjetite ovu temu

Napomena : Uplate striktno do 18og, kada se i zatvaraju

Molio bih sve admine da ne stavljaju druge teme u zanimljive do održavanja qESWC-a, jer će iste da budu izbačene iz istih.
wicky ingame leader

♥ ;

Mi cemo platit u eki dole do utorka najkasnije, vidimo se dole aBd.
Eto nas u nedelju u Eki dogovorili smo se sa nerom
Moze jedno pitanje ? Kako cemo mi uplatiti ako su 3 iz sarajeva 2 iz mostara ? necemo mi 3 uplatiti pa ovi naknadno nema logike :(
d0sTiNh0 je napisao/la:
Moze jedno pitanje ? Kako cemo mi uplatiti ako su 3 iz sarajeva 2 iz mostara ? necemo mi 3 uplatiti pa ovi naknadno nema logike
Pa nek jedan da pare za sve.
Pa kad dodjete na turnir rijesite dugovanja

Post dobio aplauz od nera_f

d0sTiNh0 je napisao/la:
Moze jedno pitanje ? Kako cemo mi uplatiti ako su 3 iz sarajeva 2 iz mostara ? necemo mi 3 uplatiti pa ovi naknadno nema logike
nek ti posalju pare autobusom ako nemate da skupite...
mozel se znati koliko je ekipa do sada uplatilo i koliko se ocekuje da uplati? cisto informativno
andreii je napisao/la:
mozel se znati koliko je ekipa do sada uplatilo i koliko se ocekuje da uplati? cisto informativno
Cak i da budes sam tamo, nes proci !
VioleN je napisao/la:
Cak i da budes sam tamo, nes proci !
znas li gdje se preselio onaj nas ninja? ja sam u bl kod davora nisam u toku xD
meni je simson rekao da nemoramo odma davati sve pare nego samo "kaparu" i da ostatak mozemo dati na dan qeswca! ako nije tako do utorka cu donijeti pare u eki ;) hvala cao!
Ako stvarno moze info koliko ima ekipa vec, i ima li uopste iko :)
Nicky je napisao/la:
Ako stvarno moze info koliko ima ekipa vec, i ima li uopste iko
nera_f je napisao/la:
Brate, sutra cemo uplatiti... Do kraja sedmice... Znas kako to ide

Posljednji put kad smo gledali (prije 4 dana) imali smo sta vidjeti... Niko

25 je prijavljenih kako je krenulo to ce biti ko raja na lanu da se okupi

4-ta Stranica
Nicky je napisao/la:
Ako stvarno moze info koliko ima ekipa vec, i ima li uopste iko :)
a brate da je neko i planirao da uplati nije mogao :S
Cestitam.
Neko se sjetio da poslusa moj savjet na prosloj temi (onoj gdje se ucjenjivalo za dolazak u Eki ili kako vec) i sada se uplacuje putem banke i ima rok do kojeg se treba uplatiti.
Lijepo je vidjeti da se malo i to ozbiljnije uzelo u ruke.
Philosopher je napisao/la:
Cestitam.
Neko se sjetio da poslusa moj savjet na prosloj temi (onoj gdje se ucjenjivalo za dolazak u Eki ili kako vec) i sada se uplacuje putem banke i ima rok do kojeg se treba uplatiti.
Lijepo je vidjeti da se malo i to ozbiljnije uzelo u ruke.
Ovo za banku i rok postoji od samog pocetka tacnije vec mjesec i po otkako sam digao prvu temu.

Davore, izvinite i hvala na ukazanoj gresci. Jbg. nismo ni mi znali da se ovako ne moze uplatiti. Na greskama se uci.

gAte : Ono sto je ovdje receno je jedino tacno i jedino vrijedi... Ostali sto kazu mimo I.C Ekija, Asima i Linuxa ne vrijedi. Mislim da su sve teme bile toliko jasne da nema potrebe za pricama okolo.

Nicky : Sto se tice ekipa koje su uplatile... Njih nema. Svi koji su nas kontaktirali planiraju uplatiti ovih dana.

@ ostali : Mislim da smo na vrijeme javili (09.04.) da se uplate vrse preko ziro racuna i da je krajnji datum placanja 18ti maj. Ovaj datum je konaca, do tad ko uplati i igrace, posle nema dodavanja niti oduzimanja.

Jedina dilema je jos uvijek oko racunara koji nisu sredjeni, sve ostalo je poznato.

Poz i vidimo se dole.

Post dobio aplauz od quell

Stvarno neozbiljno od ekipa. Moja preporuka je da se skupite sad subota-nedelja i kontaktirate standardne ekipe (svi znamo koje su to) i fino napomenete da se moze uplatiti jos ponedeljak i utorak jer mislim da ce na kraju biti kako niko nije znao, kako ovo, kako ono...i bice 3-4 ekipe i ... Preporuka...to je pola sata posla za 2-3 osobe - kontakte ima svako.
Nicky je napisao/la:
Stvarno neozbiljno od ekipa. Moja preporuka je da se skupite sad subota-nedelja i kontaktirate standardne ekipe (svi znamo koje su to) i fino napomenete da se moze uplatiti jos ponedeljak i utorak jer mislim da ce na kraju biti kako niko nije znao, kako ovo, kako ono...i bice 3-4 ekipe i ... Preporuka...to je pola sata posla za 2-3 osobe - kontakte ima svako.
Ako cemo brojati da su poznatije ekipe :

eu4ria, ttk, kka, pag, kkl, mq, jos 1 ekipa iz Bijeljine, bugojno, nx, Sarajevo par ekipa, Tuzla, Gradiska, fth, mafia i njegova ekipa, svi oni su se vec javili i svima je objasnjeno kako i sta...

Ja iskreno brate ne znam, svi ljudi koji su u organizaciji ne znaju gdje su od hodanja i trcaranja posvuda. I mi smo u problemima a sutra se ulazi u prostor i pocinje pripremati. Ja mislim da smo uradili sve sto trebamo, izasli u susret koliko smo mogli, stvarno ne znam sta vise mozemo uraditi...

EDIT : Ne govorim kako ne bi trebalo ili nesto, naravno da je svaka preporuka dobrodosla, jer ovo nije turnir za organizatore nego za igrace, samo pokusavam da kazem kako jeste
ovim putem apelujem svim ekipama koje nisu uplatile da plate sutra (jer odredjene banke rade i subotom pa cak i reiffeisen) ili odmah u pon, utorak je zadnji rok!

svi oni koji imaju ekipu a ne pojave se nek ih je stid, poslije toliko godina dobijemo qESWC i zasad ovako malo ekipa. .. bruka

zivjeli

Post dobio aplauz od nera_f

nessajaaaaaa je napisao/la:
ja lejziju poslo pare preko tuzlanske banke leglo iste skunde :D
mi nosimo pare u pon x)
GTC uplacuje do utorka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.