Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

qESWC Prijave

5.669 pregleda · 83 odgovora · otvorena 28.04.2010. u 00:13

Dobro vece radni narode !

Manje od mjesec dana je ostalo do dosada najveceg turnira u BiH pa je red da I prijave budu koliko toliko ranije. Na ovoj temi da napisete Lineupove koji dolaze. Da bi bili uvrsteni na zvanicu listu ekipa morate uplatiti 125 KM na racun :

Kurtagić Sead
1610000000000011
Raiffeisen Bank
Svrha uplate : qESWC i ime ekipe

Potom popuniti prijavu na znavicnom sajtu (prijava )

Zvanicne prijave pocinju od sutra navece ! ( puna verzija forme za prijavu bit ce postavljena sutra navece )

Preprijave pravimo cisto da se znao broj ekipa koje dolaze te da bi mogli napraviti saticu bez predugog cekanja, da se pokusao organizovati smjestaj I naravno nagrade.

Prijava postaje validna nakon sto uplatite 125 KM na racun. Tad ce se ime vaseg klana naci za qeswc.ba !

Jedna mala napomena. Turnir se igra 22og I 23eg maja a krajnji datum upalata je 18 maj !

Sve uplate I prijave koje dodju naknadno bice odbijene tako da znate.

Ekipe koje su iz Sarajeva, uplate mogu donijeti direktno u I.C.Eki (KSC Ilidza) .

Za one ekipe (posto je bilo I takvih) koje u gradu nemaju Raiffeisen Bank-u nek se obrate na PM pa cemo naci neki drugi racun tj. racun u drugoj banci.

Takodjer podsjecamo na (pravila ) turnira.

Posto je bilo dosta pitanja u vezi nagrada evo jedan primjer.
Npr. 24 ekipe = 3 000 maraka !
1. Mjesto 2 000 KM
2. Mjesto 700 KM
3. Mjesto 300 KM
Mec za trece mjesto ce se igrati prije finala !

Budi te mi pozdravljeni I vidimo se dole aBd !

Posjetite ! qESWC BiH portal .

Zamolio bih moderatore da ne stavljaju druge teme u zanimljive naredna 2 dana… ( Iste ce zavrsiti u kanti) ! Hvala na razumjevanju.

pussyLoversgaming tu .

~ pLg ` golgy
~ pLg ` spectre
~ pLg ` tanken
~ pLg ` haris
~ pLg ` nambel

Ti dole " Na ovoj temi da napisete Lineupove koji dolaze " , aj molim te ne mori više .
Karlovacko Krv Loza i 180Radnika

;kkl180tenk
;kkl180dyemo
;kkl180harun
;kkl180dora
;kkl180wicky

ESSENSIAL 100%
Ee ovo je sve divno i bajno al neigram kantera inactive sam nekad uletim ... i neam klan dobro ebo to sada

Nego da te ovo pitam qme mozel se dole doci gledati ko nema ekipu jer ste nesto pisali morat ce se i to placati ha hu ... pa da vidim na cemu sam
ZOPe je napisao/la:
Ee ovo je sve divno i bajno al neigram kantera inactive sam nekad uletim ... i neam klan dobro ebo to sada

Nego da te ovo pitam qme mozel se dole doci gledati ko nema ekipu jer ste nesto pisali morat ce se i to placati ha hu ... pa da vidim na cemu sam
Sead Kurtagic, vlasnik gsms-a i I.C. Ekija je uzeo prostor Kina Igman, tako da je tu sad kafic. U sklopu tog kafica se nalazi basta (stolovi stolice) i tu ce se moci sjediti a radi se na tome da se jedna do dvije plazme izace vani tako da svi oni koji ne mogu uci mogu odatle pratiti desavanja na turniru. Oni koji zele da udju morace da plate akreditacije 20 KM. To je to !
+1
ek1 1000% :D:D
eQ dole :D

appathy. aka THOR7ON.
NIGHTY1z.
Krieger
cici pa sta
proxaaa

ako bude kakvih izmjena bit cete blagovremeno obavjesteni :P
78430 HAVEN - dolazimo da se druzimo, lineup nepoznat :)

P.S. Ne mora imati tu banku u gradu, isti taj racun od 16 brojeva i uplati u bilo kojoj banci, mada ce imati mozda marku vise provizije. Poz
Nicky je napisao/la:
78430 HAVEN - dolazimo da se druzimo, lineup nepoznat :)

P.S. Ne mora imati tu banku u gradu, isti taj racun od 16 brojeva i uplati u bilo kojoj banci, mada ce imati mozda marku vise provizije. Poz
Nebudi cigan u zivotu banka na svakom cosku hahahhah:P:P
nera_f je napisao/la:
Sead Kurtagic, vlasnik gsms-a i I.C. Ekija je uzeo prostor Kina Igman, tako da je tu sad kafic. U sklopu tog kafica se nalazi basta (stolovi stolice) i tu ce se moci sjediti a radi se na tome da se jedna do dvije plazme izace vani tako da svi oni koji ne mogu uci mogu odatle pratiti desavanja na turniru. Oni koji zele da udju morace da plate akreditacije 20 KM. To je to !
Volis li me :$?

Dolazim i ja sene mi. . .:] rekao sam ti da ih tapi kome sta treba :] da donesem (A)

iNspiration dole ja mislim, ako oni nebudu htijeli nema veze dolazim rad nere (ulizavanje) Volim te bracika (o5 ulizivanje)

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH
eternaty dole 100000000%

IFC.
cRUZ.
senda
oldeN
PLASTE
fth

sansajn
juka
mark keller*
f4nt0m
COKOLADA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.