Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Photoshop - plakat

653 pregleda · 18 odgovora · otvorena 13.05.2010. u 15:28

Pozz drugovi i drugarice...

Evo mene opet sa jos jenim zahtjevom za plakat...

Kao prvo, da objasnim: Radi se o plakatu koji ce biti stampan i poljepljen po mom gradu... Datom je 22.05.2010. , odnosno finale lige sampiona... U kaficu bit ce odrzan "heineken party"!

Eh sad meni treba plakat u tom fazonu...

[Velicina]: Velicina plakata, da to poslije stampanja dobro izgleda... Ne razumijem se bas ponajbolje u te velicine..

[Slika / Render / Stock]:

Volio bih kad bi bilo moguce da se ubaci i ove zvijezdice od lige sampiona u sliku:

[Boje]: Nije toliko ni bitno, vazno da daje neku potpunu sliku a ne da odudara jedno od drugog...

[Text / Naziv / Citat]: Caffe Pub "DOMINO"; 22.05.2010. god.; Heineken Party; start @ 20:30 h

[Font]: Nije toliko bitno!

Mozemo se dogovoriti da prebacim kredita! Nadam se da cete mi uciniti uslugu i pomoci mi...

I da, stvarno mi je ovo hitno, treba mi do sutra ujutru da bih poslao na stampanje!

Hvala unaprijed!
Daću ja 100 bodova ko uradi. Nemojte mene pitati valja li. Bodove dobija rad koji se Bureku svidi.

Post dobio šamar od nera_f

- hir ju go

- tu imas kao slike od finalaca (Inter i Bayern) kao prelomljeni na staklu
- I KLIK NA SLIKU DA BI VIDIO PRAVU VELICINU
- et uzivaj

Post dobio aplauz od archie

Evo,ovako sam ti ja to zamislio i spremio .psd.E sad šta god želiš da se promjeni javi..Znači no problem:)

-Možda je ipak bolje bez ovog heinekenovog znaka,al nezz ja vidi ti kako tebi odgovara..:)

ovaj drugi , ovo sam ja ovako nekako mislio , pa vidi valja li ti...napravit cu jos , ako zelis nesto mijenjat imam psd pa reci

Post dobio aplauz od ultranumb

Nisam prije pravio postere al evo nesto od mene.

Verzija 1

Verzija 2

Verzija Uefa:

ovo je 40 x 60 cm

samo ovdje lici vakva

Evo mala velicina, da bih mogao upload sliku 

A evo ti velika: DOWNLOAD

Velicina je 3000x2000,odnosno 70cm x 100cm

Eto nest od mene...

Eto jos jedan :P

Evo jarane
Plakat je 30x50

Post dobio aplauz od ultranumb

ev ga:

jedna molba  - ako ti se svidi moj plakat,kad polijepite i to,da usliksa i sendas da vidm kako je ispalo 

hvala vetroxe,hvala puno...

Post dobio šamar od ultranumb

Ja nisam nigdje vidio da traži da mu na plakatu piše Eldin.
ultranumb je napisao/la:
ToOoOoO
Vetrox, neka si ove malo koji su se poneli time da znaju predobro da rade, spustion na po
Ko visoko leti nisko pada
FAIL elDine

sorry :S

Post dobio šamar od smokan

v3Tr0x je napisao/la:
a nisi vidio ni da trazi da pise Design: Muriz Suljevic?

svaka tebi cast,stvarno!

v3Tr0x : Nije moj aplauz na tom postu. I da jeste, dečko je sasvim diskretno u uglu naveo svoje ime i prezime. A ti samo vrijeđaj i pravi se mudar. Izletićeš odavde brže nego što zamišljaš da je moguće.

- Eldin: on je naveo ime i prezime,ja stavio svoj logo,jos kazes da ne smije pisati Eldin (sto bi znacilo moje ime)
Ja te nisam vrijedjao nego sam ti spomenuo nesto sto je ocigledno propusteno na njegovom postu,na mom nije...

ako zbog ovoga moram izletiti sa g.ba,samo daj!

@ o0pS:

smoki :

Post dobio aplauz od smokan

ultranumb je napisao/la:
samo da kazem ...

prethodnim postom nisam imao nikakve lose namjere prema tebi,uzeo sam te cisto radi primjera,i mislim da kao kreatori plakata imamo pravo staviti svoj tag!

kasnije,ako on nece taj tag,imam PSD pa ga obrisat'...

nije mi do aplauza i "pisljivih" 10 bodova,imam ih i previse i ne znam za koju svrhu mi trebaju...

ugl. vetrox-a navodnno vrijedjam sto nije istina,ako jeste ovim putem se izvinjavam (mada nije )

et,sad me samarajte,brisite,banujte nije me brga 
#1 Niko od nas ovdje nemože staviti svoj watermark na rad, jer niko od nas nije na tom nivou da to može raditi.

#2 Prepirete se oko gluposti, radi jednog je****g šamara/aplauza, tj. prepirete se oćel mi bit zeleno u uglu, ako bude da se uližem hahu, ako bude crveno da ga odma hejtam il' šta već.

#3 Manite se gluposti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.