Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[DISKUSIJA]G.ba liga

200 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.05.2010. u 18:14

Ne znam zasto je stara tema otisla u kantu , nisam dobio odgovor , ali nema veze , druga je tu.

Sve je pocelo kao banalna ideja koja se vec duze vrijeme vrtila po gamersu, ali nazalost, ostalo je uvijek na idejama. Uhvativsi malo vremena i inicijativu da pokrenem nesto na gamers.ba odlucih otvoriti temu, prvenstveno da vidim vase reakcije. Naime, radi se o nasoj prvoj G.ba Liga. Ugledavsi niz pozitivnih i odobravajucih postova, odlucio sam krenuti u taj poduhvat. Naravno to nebi bilo moguce uz pomoc nekolicine ljud sa vrha gamersa, ali izdvojio bih posebno ovog momka! Hvala ti buraz na pomoci!

Nevjerovatan broj zainteresovanih se prijavilo na nasu prvu ligu, cak njih 40., sto zapravo govori o uspjesnosti lige. Bilo bi ih jos, samo smo morali krenuti, jer bi inace bilo nepregledno uz previse prijavljenih. Jednostavno, tesko za pratiti.

Nakon 9 odigranih kola nekolicine "kiksova" na kladionici, nevjerovatnih rezultata, ocarajucih utakmica, puno uzbudjenja te puno tuge i radosti zbog ispadanja/prolaza nasih najdrazih, poredak odnosno top 8 kladionicara su:

1.warloook
2.nuxba
3.Burek_King
4.Optimus_
5.Rya
6.ASSdea
7.sh0ck
8.MrCakano

Po ovom novom sistemu igranja (Final Eight) vidi se da ce biti gusto na kraju, da ima jos borbe i nade za svih 8 ! Bilo je tu svega, i varanja, i ljutnje, no, sve je to, `ajmo rec` normalno! Naravno, zahvalio bih i svim ucesnicima koji su se prijavili, "kockali" sa nama, druzili se...!

Sam tok ispadanja, tok kola, utakmice koje su bile u ponudi mozete naravno pogledati na oficijelnoj temi Lige.

Da ne razglabam previse, odugovlacim, i sta znam vise... Ova tema je OFICIJELNA DISKUSIJA G.BA LIGE! Ovdje pisite sve pohvala, sto vam se svidja, a sta ne, svoja iskustva, kako vam se cini citav ovaj projekat, pricajte o trenutnom kolu "G.ba Lige", o utakmicama,... To je ta tema, napokon, koja nije striktno vezana za gaming, koju smo toliko dugo cekali.

Molio bih samo nadlazne da temu postave u zanimljive, makar je to ova ekipa zasluzila! Hvala!

Vas MrCakano ispred gamers.ba!
Svaka čast za ovo ..Ideja je extra, pa moramo se malo zabavit. Jedino mi je žao što nisam učestvovao al aBd čim krene nova sezona prijavljujem se
ellyx je napisao/la:
Svaka čast za ovo ..Ideja je extra, pa moramo se malo zabavit. Jedino mi je žao što nisam učestvovao al aBd čim krene nova sezona prijavljujem se
Hvala , bice prilike brate
Zavrsio sam na 10. mjestu =D, uglavnom fina ideja moze se jos sta uradit npr. tabelu i k.o. fazu u PS-u, parovi pola CS pola fudbal. Cestitke finalistima =D
Odlicna ideja , steta sto nisam ucestvovao ali aBd ima jos prilika
warloook je napisao/la:
ko je prvi ?
Mogo' si zovnut' kad' si dolazio :$
caspitow0w je napisao/la:
Mogo' si zovnut' kad' si dolazio :$
brate ja bio kod starog mosta, bio s' curom . je*iga
warloook je napisao/la:
brate ja bio kod starog mosta, bio s' curom . je*iga
Ae' mrs shabane :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.