Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I.C Eki - EKIPE

285 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.05.2010. u 01:27

Vecina vas zna da je planiran turnir sad u subotu, pa bih zamolio ekipe koje ce dolaziti da potvrde dolazak, dakle da se odmah zna da turnira nece biti ako ne bude 8 - 12 ekipa.

Pozz

Molio bih temu u zanimljive.
E super taman kontam da pisem temu, ovako ni jedna ekipa nije yeb*no uplatila, znaci nemoj te slucajno da cujem da se neko zali na grupe ili slicno jer se vama ye*eno ne moze nikako ugoditi, zivite svi u 30min voznje i nije niko bio u stanju da dodje i uplati, tako da ..

Znaci ko se bude zalio nagovorit cu Samira samar da mu spuca, hvala, cao
mofo je napisao/la:
E super taman kontam da pisem temu, ovako ni jedna ekipa nije yeb*no uplatila, znaci nemoj te slucajno da cujem da se neko zali na grupe ili slicno jer se vama ye*eno ne moze nikako ugoditi, zivite svi u 30min voznje i nije niko bio u stanju da dodje i uplati, tako da ..

Samo ih samarajte tako i treba hahahahahhaha

Pazite se sada nemojte da bude zalbi kakih

Btw: preseravate fkt ak vec furate to sto nedodjete 2-3 dana prije i uplatite i nezalite se mene ubacili sa oldisima mene sa pagom itd itd...
mofo je napisao/la:

ma bolan nema ekipa
kako ces praviti grupe
mi dolazimo, oldisi dolaze, murga i njegovi dolaze
eto nas sutra da uplatimo
mofo je napisao/la:

Sto bi dvaput dolazio kada znas da ce kkl doci bilo kakva bila grupa :D docemo uplatiti pola sta prije izvlacenja (K) :)
mofo je napisao/la:

Shta je s nama?
Jednostavno nece da daju ovdje pare jer' nece imati za qESWC , koga sam god pitao tako mi je odgovorio , moguce da nece nista od ovog bit, al vidimo se na qESWC
Fragnatic je napisao/la:
Mi cuvamo za qeswc :D
kao i vecina :)
Jest cuvajte se za eswc nemoj da se povrijedi neko na ovom turniru necete moci osvojiti eswc :D
tenk je napisao/la:
Jest cuvajte se za eswc nemoj da se povrijedi neko na ovom turniru necete moci osvojiti eswc
hahahahahaha ja ba
i vi isto
Fragnatic je napisao/la:
hahahahahaha ja ba
i vi isto ;)
mi dolazimo :)
tenk je napisao/la:
mi dolazimo
uplati nam i mi cemo doc :*
i nisam brate napisao mi se cuvamo
nego mi "cuvamo" mislio sam na pare cc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.