Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ZABRANA UCESCA EKIPAMA NA QESWC-U

1.394 pregleda · 33 odgovora · otvorena 07.05.2010. u 18:01

Samo da obavijestim ekipe koje su se prijavile na prve dvije teme da ce doci 100% na turnir u I.C- Ekiju 08.05.2010., znaci prva moja tema u vezi turnira i ova sad druga murgina,a ne dodzu na turnir :

[/B]NECE IMATI PRAVO UCESCA NA QESWC-u[B]

Ispred organizacije Samir "Insan" Radmilovic
Ucjena?

Mislim da qeswc mora biti nezavisan od bilo kojeg drugog turnira, iako su organizatori isti. Moje skromno misljenje, mada svako ima svoje. Odvojite privatno od poslovnog xD
MorgaN je napisao/la:
Ucjena?

Mislim da qeswc mora biti nezavisan od bilo kojeg drugog turnira, iako su organizatori isti. Moje skromno misljenje, mada svako ima svoje. Odvojite privatno od poslovnog xD
Pa svako normalan bi se slozio sa tim.
MorgaN je napisao/la:
Ucjena?

covjek napisao kako je :D bolje pobrisi temu, malo razmisli sta si napisao.
Bezveze cemo opet izgubiti licencu zbog nekog "inata".. Sta se sad ovdje sili ekipe da ucestvuju na tom turniru? Presmijesno..
KillaOR je napisao/la:
Bezveze cemo opet izgubiti licencu zbog nekog "inata".. Sta se sad ovdje sili ekipe da ucestvuju na tom turniru? Presmijesno..
Licenca se nemoze izgubiti i nesikiram se za to
Insan je napisao/la:
Licenca se nemoze izgubiti i nesikiram se za to
Insane moj

Iskreno ovo mi je jako losa ideja, jbg ko ne dodje na turnir ne dodje ha ja al ipak bi trebao qeswc da bude svima otvoren
Epic fail
Nismo svi u mogucnosti :D , neki mozda nisu u mogucnosti da odu na dva tura , jedan 15 km , drugi 25 km . To je 40 km

Ideja fail :/
Ja sam rekao da pobrise temu ali sad ako je pobrise raja ce biti u pravu a oni ce dobit minus nije mu lako :D ali svatko grijesi boze moj nego ti delite i svima dobro :D
greska u postu
mada je glupa ideja al haj,ti si u organizaciji al ovo i nije bas cool al whatever
NeC_maki je napisao/la:
Ja sam rekao da pobrise temu ali sad ako je pobrise raja ce biti u pravu a oni ce dobit minus nije mu lako :D ali svatko grijesi boze moj nego ti delite i svima dobro :D
A ko si ti da kazes da se obrise tema sto kazem tako ce biti i nema nikakvi minusa i pluseva boli me sta drugi misle
Ja nisam nitko a ti sa takvim odgovorom "boli me briga" si manji od mene ;) pobrisat ces je ti na kraju
Poštujem te znaš to ali mislim da sada nisi upravu. Jer na turnirima je 90% djece kojim roditelji daju pare. MOžda nisu u prilici da uzmu pare od roditelja, može biti da nemaju toliki džeparac, da im roditelji nemaju para. Moje mišljenje
NeC_maki je napisao/la:
Ja nisam nitko a ti sa takvim odgovorom "boli me briga" si manji od mene ;) pobrisat ces je ti na kraju
Znas da hocu ......................... :P:P:P
Mnogo ima klanova sto kazu da ce doci,ali zapravo ispale...
Da se to sprjeci moraju se i kriteri povecati i ostro to u korjenu sasjeci :)
Glupa mi je ucijena ova , ali ga podrzavam.
Koji ku**c pisete docemo 100% , zivite u Sarajevu i sada covjeku treba turnir da bude za dan dva a niko ziv nije uplatio pare ? Toliko se kukalo za taj qESWC a mislim da ni jedna ekipa nije jos uplatila ucesce.Covjek je dobro napisao , sa nama Bosancima ne moze drugacije nego ko sa mazgama.

Post dobio aplauz od wcKd

ArcHaban je napisao/la:
Nismo svi u mogucnosti :D , neki mozda nisu u mogucnosti da odu na dva tura , jedan 15 km , drugi 25 km . To je 40 km

Ideja fail :/
Da je meni barem 40 maraka trosak qeswc skako bi od srece :D
Budite sretni !
MorgaN je napisao/la:
Ucjena?

^ Upravo ovo.

A sto se tice toga da ne mozes izgubiti licencu, nemoj biti toliko siguran.

Odluka je kretenska. Rekao bi da je glupa, ali pridjev "glup" nije dovoljno jak i ne opisuje odluku onako kakva jeste.

Ako se vec bojite da nece ljudi doci na turnir a prijavili su se, rijesite to jednostavno i efikasno.
Najavite turnir, minimalno dva mjeseca unparijed i uplate moraju biti 30 dana prije pocetka turnira. Sve preko ziro racna. Ekipe ako misle da ucestvuju moraju uplatiti ranije, ako odluce da vas ispale,vas boli k**** jer vi imate pare. Nema povrata.

A ne nekim ucjenama tipa ove. Hocete da se ekipe onasaju "profesionalno", a vi ne znate organizovati turnire, uplate i najaljivati na vrijeme.
boT_ je napisao/la:
Mnogo ima klanova sto kazu da ce doci,ali zapravo ispale...
Da se to sprjeci moraju se i kriteri povecati i ostro to u korjenu sasjeci :)
Ima tu i dobre strane ,kad raja vidi da se neki jak tim najavio da ce doci (a ne dodu na kraju ) doce da ih probaju dobit bar 2 3 4 clana vise, ja bi se uvijek mjenjao daj mi tri evo ti jedan :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.