Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Postovi na gamersu se cenzurišu?

799 pregleda · 55 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 21:23

U zadnje vrijeme primjećujem jednu stvar koja me pomalo nervira. Naime, skoro pa ništa se više ovdje ne može napisati a da se ne nađe neki ninja i obriše ti post. To mi govori da je očito došla neka obavijest sa vrha da se postovi koji nekome ne odgovaraju obrišu i samim tim se spriječi iznošenje mišljenja članova gamersa. Zaista ne znam čemu to, jer forum je tu da se na njemu diskutuje, a ne da se brišu postovi ako nekome od modova isti ne odgovaraju. Čemu onda šamar i aplauz? Ako sam napisao nešto što se ne sviđa nekom moderatoru trebao bih dobiti šamar, a ne da mi se briše post i tako potpuno cenzuriše ono što sam rekao.

Mislim da nisam jedini kome ovaj način ne odgovara.
Evo da vam ija nadovežem jednu pametnu-pušite travu,manje sekirancije.
Ja samo iz choshkicha promatram i grohotom se smijem, sviju mi na ovom svijetu! Ova pichuladija se digla, misle da su Boga za muda potegli, dok se stariji i ozbiljniji spushtaju na njihov nivo.. Svaki dan se izmishljaju nova pravila koja vazhe 3, eventualno 4 dana.. Eh, pazi sad.. Znate kako pola(?) ljudi na Balkanu zhali za Jugoslavijom.. Eh, tako i ja zhalim za csbih erom u kojoj je tek nekolicina ljudi znalo za Counter Strike i samo postojanje BH Counter Strike scene.. Nit' je bilo spamera, nit' je bilo suvishnih i bespotrebnih komentara..

Savjet za moderatore.. Samo derite (il' shto bi moj dobar kolega rekao, GNJETITE).. Pridrzhavajte se pravila, ne dajte da vam iko iz tanjira kusa.. Vi ste tu da odrzhavate red i mir..

Peace out!
aoe2 je napisao/la:
Evo da vam ija nadovežem jednu pametnu-pušite travu,manje sekirancije.
Sikiracije ebem te nepismena ( :
nemogu vjerovat da vam je stalo toliko do tih postova i bodova...pogotovo ovima sto su duzee..zar to vrijeme spamanja nije proslo????

bezveze napadate ljude koji vise na ovom sajtu,i trude se da bi vam ugodili bilo kakoo..a jooook vi opet po svom...smirite se malo ljudi bozijii,zene moje :D
I ne samo postovi, često se brišu i teme, koje su itekako potrebne i nema razloga da se obrišu, pogotovo ako je riješ o nečemu što se dešava na gejmersu.
nera_f je napisao/la:
Iskreno nisam upoznat s ovim problemom, vidio sam par puta da je neko nekome editovao, ja sam par 2-3 puta ali sto se tice toga da je neko rekao da se trebaju editovati to nije tacno.

Temu necu brisati dok je ona normalna i kritike normalne...

@ hamidovic : ja sam ispostovao da se tema za rodjendan obrise nakon pola sata. Ti nisi dobio aplauz jer si rekao nesto na fazon reda radi... Mnogi su cestitali reda radi pa dobili aplauz a ti si napisao pa eto reda radi i ja ti reda radi nisam dao aplauz kao ni jokeru koji je napisao "Ja cu samo aplauz".... Ja mozda nekad pretjeram ali uvijek stojim iza onog sto sam uradio
Bar sam bio iskren. Mislim , boli mene neka stvar sto je tebi il nekom 5.-10. rodjendan
slazem se sa relo,
v3tr0x se malo vise opustio i to me zivcira,
ohladi buraz malo
Boozywoozy je napisao/la:
Sikiracije ebem te nepismena ( :
Ako nisi nikad izašo iz Bosne uzmi globus pa ćeš shvatit da niste jedina država i jednini jezik na planeti.:D:D:D
Iako mi je Bojan par puta odvalio šamarčinu, ne ljutim se, sigurno je zaslužen, al' meni je vala i aplauza nadavao, nemam mu šta reć. Poenta je u tome da se to sve treba zaslužit'.

Zato, fo bitches.
smoki i vetrox i nera_f najvise vremena provode od svih admina ovdje .bar po mojoj procjeni....
Svatko ima pravo na svoje misljenje i to mora obrazloziti argumenitma
Slazem se sa tobom relo. Mislim da su neki moderatori preozbiljno shvatili svoje mogucnosti. Previse glume . Sto se tice brisanja postova,mislim da to nebi trebali raditi ,naravno ako se radi o psovanju tu se brise post (opomena), a , ako je spam (šamar)
Ali naravno , na forumu imaju pravila.Pravila se nesmiju kršiti,ako vam je neki/a prijatelj / ica psovao /la na nekoj temi ,nemorate je zaliti,vec ako je to krsenje pravila,naravno da ce dobiti opomenu cak i ban ! U buduce bolje pratite vi (moderatori,globali i admini).

Al' sve u svemu meni se svidja rad svih (moderatora,globala,admina). Meni kad se izbrise post ja znam razlog .-. Jos jednom kazem budite opusteniji(blaži) s' brisanjem postova.

Oko čega se oni svađaju i prepiru, enjoy the life bitcheszzz..
aoe2 je napisao/la:
Ako nisi nikad izašo iz Bosne uzmi globus pa ćeš shvatit da niste jedina država i jednini jezik na planeti.:D:D:D
Izvini , nisam ni ja , a ni ti u pravu... Ispravno se kaze Sekiracije :)
Boozywoozy je napisao/la:
Izvini , nisam ni ja , a ni ti u pravu... Ispravno se kaze Sekiracije :)
Bitno je da se mi razumimo. :D:D
aoe2 je napisao/la:
Bitno je da se mi razumimo. :D:D
Naravno.. Bum bil kakav problem mi to brzo resil i ca ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.