Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Za Kupoprodaju!

330 pregleda · 24 odgovora · otvorena 19.05.2010. u 23:59

Mala anketa kojom molim/o admine/modove da stave kupoprodaju u zanilljivo jer nam naša NE radi!

Molim admine da ostave ovu anketu bar do sutra,te SPAMERI neka u velikom luku zaobiđu temu.
Jarane kolko je tesko skontati da se kupoprodaja nece vracati! Uradjen je redirekt na pik.ba, i ne vidim u cemu je problem.

Temu lock&del da ne smeta bezze.
Mislis da vlasnici gamersa zele praviti konkurenciju svom mozda najprofitabilnijem site-u? Mora da se salis
Po meni da jer vidim ima dosta tema o kupoprodaji pa bi bilo dobro napraviti to ak nista podforum kupoprodaja :D
Kako ti samo momak failaš. Šta briga vlasnika sajta šta ti misliš ? Imaš pik.ba ako ti se prodaje idi tamo
Pik.ba izveo savrsenu ideju oko prodaje i kupovine artikala,veca mogucnost opisa prikaza odnosno bolja mogucnost prezentacije artikla od g.ba stare kupoprodaje neuporedivo.
Ne vidim problem otici na pik.ba ukucati ono sto ti treba i jos nece se ni oni koji prodaju zamarati spamom na artiklima,duze ce artikal stajati na vidnom mjestu a i bice kategorizovan za razliku od g.ba stare kupoprodaje....
Hoces jos razloga sto je bolja ova solucija....
Peace out...
Pa ljudi može samo 1 tema kupoprodaje netreba ona gore tipka raditi,samo tema da može razmijena/kupovina među nama GAMERIMA.
-Eh ovako pošto vidim da u zadnje vrijeme prepreprepreviše se uvlačiš u stražnjicu adminima i modovima, da ja nešto kažem.
Prvo prestani sa glupim temama!
Drugo zašto će nam kupoprodaja ako imamo pik.ba?
Evo jedna iformacija za tebe, pik drži isti čovjek koji drž i g.ba [bU]. Ovo mu je ujedno i jedinstvena prilika da umjesto neki member nešto objavi u kupoprodaji, ode na pik.ba i tamo proizvod stavi.Ovo je GAMING sajt, a ne "prodavnica"!

Edit 1 ; Što si retardiran tol'ko ?
< Na ovom portalu je kupoprodaja bespotrebna;
< Za sve imaš www.pik.ba
benqzor je napisao/la:
-Eh ovako pošto vidim da u zadnje vrijeme prepreprepreviše se uvlačiš u stražnjicu adminima i modovima, da ja nešto kažem.
Prvo prestani sa glupim temama!
Drugo zašto će nam kupoprodaja ako imamo pik.ba?
Evo jedna iformacija za tebe, pik drži isti čovjek koji drž i g.ba [bU]. Ovo mu je ujedno i jedinstvena prilika da umjesto neki member nešto objavi u kupoprodaji, ode na pik.ba i tamo proizvod stavi.Ovo je GAMING sajt, a ne "prodavnica"!

Edit 1 ; Što si retardiran tol'ko ?
Duge ti rečenice.
A fkt znaci, ako je 100000 puta recheno da ima pik, ne kontam chemu onda tema, ti mislis da si prvi lik kojem je dosla ta ideja na pamet i mislim ako je vec bila i ukinuta, sta je rec ?

Pik.ba 100 puta bolji, a i ona kupoprodaja sto je bila nije nesto bila aktivna tj. rjetki su sta prodali il kupili samo eto sto fali prodaja steamova koja mi je na piku nekako ofulila trazim steam ima mjesec dana ne'a niko da proda to je jedina primjedba ostalo sve Ok.
mrxilix je napisao/la:
Duge ti rečenice.
Recenice se ne pisu da budu duge , vec " In media srez"
u suštinu teme.
Znaci , kratko i jasno
napravite kupoprodaju moj savjet
Yasco je napisao/la:
Ja bi predlozio podforum "kupoprodaja" ili "oglasi"
i to sto kazes
mrxilix je napisao/la:
Pa ljudi može samo 1 tema kupoprodaje netreba ona gore tipka raditi,samo tema da može razmijena/kupovina među nama GAMERIMA.
"Razmijena" ? HAHAHAHAHA

Btw. siĐe gamer
GAZZEL je napisao/la:
"Razmijena" ? HAHAHAHAHA

Btw. siĐe gamer
Ti po običaju nemaš mišta pametno reći pa se molim te ne javljaj se.
mrxilix je napisao/la:
Ti po običaju nemaš mišta pametno reći pa se molim te ne javljaj se.
Kako ćeš ti znat' kad si se tek registrov'o ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.