Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Head Admin

235 pregleda · 14 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 10:13

Ovako,
Imam server na kgb-hostingu, ja i moja 4 jarana smo Head Admini. Eh sad, usao sam u gamepanel i usao u ftp ali nezz kako da dodam mapu
Unaprijed hvala
Preporuka za tebe i jarane (vidim da ste pocetnici sa tim stvarima) MANITE SE VI SERVERA :)
@Ovi gore
Niko se nije naucen rodio

@On topic
Idi u cstrike>maps i dodaj tu mapu ali samo fajl .bsp
Ako imaš još nekih fajlova, dodaj ih onako kako su ti došli pri skidanju (npr. otvoriš overviews u download folderu i taj faj uploadaš u cstrike>overviews, ili imaš model fajl i njega staviš u cstrike>models).

Kako ćeš sve ovo dodati? Imaš na dnu da kliknes na "browse".
Posle toga odes u cstrike nadjes "mapcycle" i u novi red upises ime te mape. Kasnije samo restartuj server u GP-u.
ma dogovorite se da budete online 24h pa vi mjenjajte mape

amx_map "de_nuke"

SilveRkoO je napisao/la:
Preporuka za tebe i jarane (vidim da ste pocetnici sa tim stvarima) MANITE SE VI SERVERA :)
silver ocemo protiv njih cw da ih ponistimo :)

a sto se mape tice
ides cstrike > maps .. dodas fajl mape .. upload .. tj save .. izadjes iz ftp i restartujes server :)
ms0 je napisao/la:
ma dogovorite se da budete online 24h pa vi mjenjajte mape

amx_map "de_nuke"

Pitao je kako da " doda" mapu, a ne da je menja ? 9-)

I sto bas NUKE ???
prvo i prvo 1 je head admin ostali su admini :D
yassa je napisao/la:
prvo prvo kako su na mom serveru 3 head admina?
yassa je napisao/la:
Ne mora da znaci ... imas mougcnost da postavis vise head admina .. tj. admine sa svim onim slovima i da mu das ftp .. isto je sto i ti .. samo je server na tebe :D
SilveRkoO je napisao/la:
nemoj tako joj tebe naucice polako i ja kad sam imo srw nisam skoro nish znao (hahah nisam znao da udjem u cs da pucam na sta se hoda i to hahaha) sala mala al nemoj tako skontace nekako
dem0 je napisao/la:
nemoj tako joj tebe naucice polako i ja kad sam imo srw nisam skoro nish znao (hahah nisam znao da udjem u cs da pucam na sta se hoda i to hahaha) sala mala al nemoj tako skontace nekako
nista lose nisam mislio vec drzati srw sa 4 head admina mislim malo smjesno al eto gl u svakom slucaju ;)
Ew pomoc
http://yfrog.com/83gamersbapomocokomapep

i imas tamo odaberi i odaberes filove .bsp .txt .nav ...

i kliknes upload 1 po 1 :) Nadam se da sam pomogao !!!:P
Otvoris Ftp ides cstrike>>maps>> i imas dole browse i odes nades svoj cstrike folder otvoris maps i sve sto je uztu mapu uploudujes na ftp..

P.S vidi ovih mojih alienovaca :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.