Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban Admin na Kill or be Killed DM

295 pregleda · 14 odgovora · otvorena 14.06.2010. u 00:23

Pozdravi svim dobrim ljudima na Gamersu :P

Posto ste imali velike prmjedbe na reklamu evo ovim putem Vam dijelim 5 Admina na Kill or be Killed DM.
Svi koji hoce Admina neka se jave na MSN: [email uklonjen]

Hitno ti potrebna, jos platit ?

Jel ti shvaćaš da ne mogu postojati 2 head admina, to ti može biti samo jedan (1).

Kontaš?

Post dobio šamar od Gazmeister

Jewel je napisao/la:
Jel ti shvaćaš da ne mogu postojati 2 head admina, to ti može biti samo jedan (1).

Kontaš?
Nemoj da lupas gluposti pls

Post dobio aplauz od Gazmeister

Trebao si staviti naziv teme HITNO POTREBNE PARE. Ovako je njih 89 % mislilo da se dijeli dzabe. Mogu samo zamisliti izraze lica kad su procitali da trazis pare. Neprocjenjivo!
Osamari me sa zelenim samarom XD

EDIT: Hvala, cika moderatore!

I još kaže, pozdrav svim dobrim, pazi, DOBRIM ljudima na Gamersu ; gdje ti fkt ovdje vidiš da je neko dobar

Moga si brate navesti barem koja je cijena tog head admina ako vec prodajes .. :)
Ne znam stvarno sto uzimate taj DM.Zar nije bolje da pojacate jos taj pub pa da pocnete prodavati redirekt sa njega,znaci mogli bi prodati 1 kvalitetan redirekt pa ga jos ojacate da mozete prodavati 2-3 redirekta i od tih para komotno mozete da platite Pub i DM.

Neko ko ti bude platio verovatno nece imati dve ciste u glavi.Nisu dzaba ljudi rekli

"Para vrti gde burgija nece"

haj da je reko prodajem admina hitno... nego jos na punom serveru da free daje admine hahahah!

Ofirno reklamiranje cudo nisi ip stavio :S
Dodam te ja na msn, pa ćemo popričati, želim da negdje kontstanto pucam deathmatcha, gdje mi ne laga. Ne da moram pucati na Jedite kod joa DM.

Btw što se tiče para, moral biti keš, ili se možemo nekako dogovoriti, naravno postoji mnogo drugih "verzija" plaćanja.
hahaaha mislim stvarno, tema potrebna 2(dva) head admina ... [hitno] hahahahahhah omg prvo ovo 2(dva) bog te koda neznamo brojat do deset,drugo ovo hitno koda ce na more mjesec dva pa da mu ga neko pricuva dok ga nema on prodaje admina hahaha, meni je glupo bit admin, djeca placu on me ubio ima cit itd j**o te idol vako igras normalno libo te racku ko je citer, uzivancija
YouTube je napisao/la:
haj da je reko prodajem admina hitno... nego jos na punom serveru da free daje admine hahahah!

Ofirno reklamiranje cudo nisi ip stavio :S
stavio je ip nego gazel editovo HAHA
e fender imam te ja na msn-u
igro sam bio na kill or be killed-u
predobar je serwer ,"nikad "skorno nema citera
stvarno prejak srw,ja drzim svoj srw-al nikad nisam vidio bolji srw od,
kill or be killed
gamers.ba public,
citrera nikad odlicna 2 srw-a
pozz,niste trebali stavljati dm bolji je public
pozzz
AZA je napisao/la:
Dodam te ja na msn, pa ćemo popričati, želim da negdje kontstanto pucam deathmatcha, gdje mi ne laga. Ne da moram pucati na Jedite kod joa DM.

Btw što se tiče para, moral biti keš, ili se možemo nekako dogovoriti, naravno postoji mnogo drugih "verzija" plaćanja. :-[
Nije Problem javise kada god hoces mozemo srediti Head Admina. Najbrzi nacim da dodjes do mene je ovaj msn :
[email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.