Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

head admin

212 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 23:24

e poozzz raja po drugi put dana ali jbg... ovako ja sam head admin na jednom sreveru i sad me interesuje kako da nekome dam admina ako moze neko da mi detaljno objasni :D
Odes u cstrike/addons/users.ini i kad to otvoris dole skroz ce ti biti valjda primjer admina i head admina i slota itd.
Na admina samo zamjenis primjere.ako nemas primjer admina javi mi se na pm.
gasol je napisao/la:
Odes u cstrike/addons/users.ini i kad to otvoris dole skroz ce ti biti valjda primjer admina i head admina i slota itd.
Na admina samo zamjenis primjere.ako nemas primjer admina javi mi se na pm.
znaci onaj primjer trebam da izbrisem jer sad imam situaciju ko god da mi udje na server odma je i admin :S
E to da je admin svako ko udje na server nezz...Samo gdje ti pise primjeri izbrises sve i stavis jedan ako hoces jednog admina ako hoces dva ostavis dva primjera ...I ja msm da je u primjeru na prvom mjestu nick tu kucas nick koji on koristi bla bla pass kucas pass ...setinfo_ pw njegov pass koji ces ti staviti tu...A za to da su svi admini ..haha nikad cuo al' haj sigurno ima neki problem...za to ne znam :)
susic je napisao/la:
znaci onaj primjer trebam da izbrisem jer sad imam situaciju ko god da mi udje na server odma je i admin :S
Buraz to ti je zbog primjera admina.

Kopiraj te primjere u notepad, obrisi sve primjere pa onda edituj to sto si kopirao u notepad, pa zalijepi u users.ini.

Lvc je napisao/la:
yet another awesome server
Chill .. Glavno je da je BIHnet pun

- Users.ini , zamijeni primjere, ako neznas, posalji na PM sta ti sve treba oko servera..
to je i meni bilo na mom serveru, tko god udje ima admina, greska ti je u pluginu onom za davanje admina, obrisi ga i daji admine preko contorl panela , nemoj iz igrice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.