Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH dodijeljen MAP

306 pregleda · 22 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 23:30

Dakle na večerašnjoj večeri, ministara vanjskih poslova zemalja članica NATOa, usaglašeno je da je BiH ispunila sve uvjete za dobijanje MAP-a, što je posljednji uslov BiH za postajanje članice NATOa. Od ministara vanjskih poslova zemalja članica NATOa, pohvale je dobilo naše predsjedništvo, i svi oni koji su direktno uticali na izvandredan napredak BiH na putu ka NATOu.

Prema riječima ministra vanjskih poslova BiH Svena Alkalaja ovo je posljednji uslov za priključenje BiH NATOu, a on se relativno brzo može riješiti.

Takođe prema riječima Svena Alkalaja ovo je najveće dostignuće koje je BiH ostvarila u skorije vrijeme, ovo je najveće dostignuće koje je BiH ostvarila sa NATO om. Ovim se prvi put, BiH obavezala sa NATO om a i NATO se obavezao za BiH. Dakle ovo je jedna obavezujuća forma saradnje sa obje strane. Ovim prvim ugovornim odnosom BiH i NATO a, postize se stabilnost BiH, njenih vojnih snaga, te se podstice suverenitet i integritet BiH i u tome je najveća vrijednost ovog događaja.
Niđe ti ga weze , koga danas politika zanima ?

:D
Aj sad napisi mi konkretno sta je tu dobro za nas mlade.
j**o to isto ko da su se UN-u uključili, to i SOMALIJA može
J**o to evo nema nam bezviznog rezima do kraja godine. Ma nece oni nas da puste, imaju previse predrasuda o muslimanima, nikad mi necemo moci bez viza putovati
TIeSTO_11 je napisao/la:
Niđe ti ga weze , koga danas politika zanima ?

Pa bas zato sto ne zanima, ovakvo je stanje
MAP = mlada vojska u afganistan , j**o ih map valja polovinom 2011 u afgan !
LavShinoda je napisao/la:
MAP = mlada vojska u afganistan , j**o ih map :D valja polovinom 2011 u afgan !
Hosh Allahati u afaganistan ? :D
ACE je napisao/la:
J**o to evo nema nam bezviznog rezima do kraja godine. Ma nece oni nas da puste, imaju previse predrasuda o muslimanima, nikad mi necemo moci bez viza putovati :(
+1
nekidan kazu do juna ce biti a danas gledam tek do decembra :|
Cr4nk je napisao/la:
+1
nekidan kazu do juna ce biti a danas gledam tek do decembra :|
eh da hoce i do decembra :$
Politics --> Recycle Bin
pachanGa je napisao/la:
Hosh Allahati u afaganistan ?
Da
Oni su rekli u decembru, ali nisu rekli koje godine
Kako su krenuli dobit cemo 2010, al' Hidzretske
Haj'd nek konacno i u Bosnu i Hercegovinu u posljednje vrijeme dodju neke lijepe vijesti.
Ajd´ super ... barem nešto dobro od njih u posljednje vrijeme , mozda krene na bolje .
JA NISAM ZA NATO!NITI ZA EU!

gamers.ba je ovo ne politika.ba zato predlazem kantu ;)
Aj da bar u nesto upadnemo :S

iako mi ne svidja ni nato ni europa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.