Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

eRepublika BiH treba tvoju pomoc! IDEMO SVI!

135 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.05.2010. u 17:46

eRepublik je socijalna online strategija. Igrate je preko vašeg web browsera. Ono što ovu igru čini zanimljivom je to da ne igrate sami kao u većini browser igara. eRepublik je poseban po tome što uspjeh leži u radu veće grupe igrača koja dolazi iz jedne zemlje i cilj joj je napredak iste. Dakle, ne postoji „one man army“ – radite zajedno sa društvom odnosno zajednicom čiji ste član.

Virtualna Bosna i Hercegovina se sastoji od četiri regije: Federacija, Brčko Distrikt, Istočna i Zapadna Republika Srpska. Poželjno je da u registraciji odaberete Federaciju ili Zapadnu RS jer su te dvije regije najopremljenije za Vaš e-život.

Naše virtuelne komšije eSrbija i eHrvatska su u ratu. Postoji opasnost da se taj rat proširi i na eBiH. Potrebni su nam novi igrači kako bi napredovali u pogledu stanovništva i tako u slučaju neprijateljske ofanzive pružili jak otpor i odbranili svoju virtualnu domovinu.

Želiš pokazati da možeš stvoriti bolju BiH?

Ovdje imaš mogućnost:
- Osnovati svoju stranku i stvoriti novi poredak
- Postati predsjednik države i napraviti neku novu EU, SSSR, NATO ili Pokret nesvrstanih
- Postati general i okupirati susjedne države
- Postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu
- Postati narodni heroj koji će osloboditi već okupirane regije
- Osnovati svoje novine i postati utjecajan medij u državi ili šire

Pridružite se već danas virtualnoj BH zajednici koja broji oko 3000 članova i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu.

Klikni ovdje kako bi se registrovao.

Ako vam treba bilo kakva pomoć obratite mi se na PM ;)
A šta ti znači ovo: " i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu."
Zar ona nije ovako dovoljno respektabilna?!
Reg. sam se.

Ime : mahYr
registrovo sam se

Nick: ABORTUSS

samo kako se ovo igra
voLume je napisao/la:
A šta ti znači ovo: " i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu."
Zar ona nije ovako dovoljno respektabilna?!
Kad pola Amerike nezna koji je glavni grad Njemacke, kamol da Azijci i ostali znaju za BiH, a ne nekakav respekt.
BBBoY je napisao/la:
Kad pola Amerike nezna koji je glavni grad Njemacke, kamol da Azijci i ostali znaju za BiH, a ne nekakav respekt.
Mislim da ovdje nije fazon to, već da se nadmaše i pobijedi Srbija i Hrvatska, uostalom i on to indirektno poziva.
voLume je napisao/la:
Mislim da ovdje nije fazon to, već da se nadmaše i pobijedi Srbija i Hrvatska, uostalom i on to indirektno poziva.
Ok. NIsam ni citao tekst, jer me ne zanimaju takve gluposti.

Pozz :D
Srbija ftw =)
mogu li samo neka upustva od vas "iskusnijih" kako treba poceti, da bi se sto prije razvili
Dovoljno sto smo ograniceni u rl granicama sad bi jos i na netu trebali gradit drzave i granice, te ratovanja, politika... Mnogo retardirana browser igra.
NIGHTY1z je napisao/la:
mogu li samo neka upustva od vas "iskusnijih" kako treba poceti, da bi se sto prije razvili
Kupujes kruh u marketu bildas svaki dan i zaposli se u neku firmu idi na find job.. skill ti je 1 zvjezdica jer si se tek prijavio i zaposli se u nekoj od tih firma koja trazi igrace koji su 1 skill.... oni ti daju placu svaki dan.. sve ko u real life

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.